Ahoj cestovatelé, máte prosím někdo tip na vyhledávač LM ubytování - ideálně apartmány pro Rakouské Alpy? Je období prázdnin a standardní turnus je sobota - sobota. Pokud nemají plno, předpokládám, že se pak volných kapacit rádi zbavují a mají alespoň něco. Chtěl bych se sbalit a vyrazit podle počasí třeba neděle - středa, ale mnoho ubytování se nabízí jen sobota - sobota. Nabídky na bookingu se mi zdají docela přemrštěné. Dají se takové zbytkové kapacity někde najít? Nebo je lepší zkusit najít kontakty a obvolat to, či jet úplně naslepo? Máte někdo zkušenosti ? Díky Ondra  .

hledám ubytování v Alpách- Rakousko (LM)

Založil ve fóru Tipy na ubytování

6 reakcí

Ahoj cestovatelé,

máte prosím někdo tip na vyhledávač LM ubytování - ideálně apartmány pro Rakouské Alpy?

Je období prázdnin a standardní turnus je sobota - sobota. Pokud nemají plno, předpokládám, že se pak volných kapacit rádi zbavují a mají alespoň něco. Chtěl bych se sbalit a vyrazit podle počasí třeba neděle - středa, ale mnoho ubytování se nabízí jen sobota - sobota. Nabídky na bookingu se mi zdají docela přemrštěné. Dají se takové zbytkové kapacity někde najít? Nebo je lepší zkusit najít kontakty a obvolat to, či jet úplně naslepo?
Máte někdo zkušenosti ?

Díky Ondra smiley

0

Super, díky za odpověď! Je pravda, že vím o těchto kancelářích, ale nějak jsem na ně zapomněl. Zkusím tuto cestu smiley.

0 Citovat

Ohledně ubytování v Rakousku jsem našla tyhle stránky: [odkaz smazán administrátorem]. Vypadá to tam moc hezky, co říkáte? smiley

0 Citovat

Ahojda - doporučuju AlpenHeart http://www.alpenheart.at/ - byli jsme tam v létě s rodinou na týden, je tam nádherná příroda, spousta výletů po Gasteinském údolí a do okolí jako např. Salzburg. Mluví tam česky a parádně vaří. Určitě se chceme vrátit.

0 Citovat

Jančura ponúka pobyt od 18.12 do 23.12 v alpskom hoteli zadarmo: https://zdopravy.cz/ctenari-zdop...ach-99602/

0 Citovat

Nejlepší je najít přímo webovky pronajímatelů, v Rakousku pronajímá i dost Čechů a ceny bývají lepší, než přes Booking. Koukněte třeba na https://www.apartmansfilckama.cz, super je blog s tipy na výlety.

0 Citovat

Na FB někdo psal, že tam byli a přivezli si filcky, tak nevím...

3
6 reakcí