Dobrý den, rádi bychom jeli do Amstredamu a hledáme nějaké, cenově rozumné. Nemusí být 5 hvězdiček ani nic podobného, prostě jen solidní-poměr cena a výkon. Nemáte nějaké tipy?Moc díky .

Ubytování Amsterdam

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

Na druhou stranu ta akce je fakt super a jestli má syn aspoň trochu rád lodě, tak se vyřádí...

0 Citovat

Úschovna je za vratnou zálohu 50 centů v NEMO, kousek od Central.

0 Citovat

také doporučuji Ibis na letišti - levné, dobré spojení do centra, super snídaně, zdarma shuttle na/z letiště. Zkoušeli jsme i ibis v zaandamu, camping zeeburg a nějaký další hotel...ale ten ibis vycházel fakt nejlíp v poměru cena/výkon. Mrkněte tady, mám tu něco o tom sepsáno :)

https://www.nebudvorvan.cz/2018/...ejste.html

0 Citovat

Zoharejda - děkuji za info.

Jox - lodě moc nefrčí. Spíš letadla. A na ty lodě s ním bude muset někdo chodit. A co mi fakt vadí, „plavat" někde s davem. 


Koukala jsem se na přepsání letenky na jiný termín, to je taky nesmysl, to je dražší jak letenka sama. :-/


Mno, kdyby někdo chtěl, nabízím dvě letenky v termínu 12. - 15.8.2020 :-D

Samozřejmě ne zdarma.  8-)

0 Citovat

A co takhle třeba udělat si výlet někam jinam, než do Amsterdamu? V Nizozemí je přece spousta pěkných měst a dost z nich i v dosahu letiště. Ubytování tam bude určitě levnější a lidí méně taky. 

0 Citovat

Samozřejmě letenky bez možnosti změny jména, nebo s poplatkem vyšším, než byla cena letenky.

Vždyť to nemusí být taková tragédie. Sedněte na vlak, klidně hned na letišti, a jeďte někam jinam. V závislosti na časech letů možná stihnete i do města a jeden den ty davy nějak přežijete. 

Proč vlastně plánujete v srpnu dovolenou ve velkoměstě na vodě, když máte problém s davy a loděmi? 

0 Citovat

Přesně tak stačí sednout na vlak a jet do Haagu, Rotterdamu, někam na pobřeží, půjčit kola a projet se. Nizozemsko není jen Amsterdam, který je beztak na 4 dny nesmysl, obzvlášť když nesnášíš davy, které jsou tam celoročně. Tam v pohodě stačí jeden den nebo dva, klidně po příletu a před odletem. Centrum obejdeš pěšky a i na ty lodě se podíváš. Já jsem tam byl 3krát na jeden den a upřímně potřetí už jsem fakt nevěděl co tam dělat, pokud se vyloženě nevyžíváš v různých galeriích, kde je i beztak velmi drahé vstupné. Pak už zbyde jen ta tráva a pivo.

0 Citovat

matej15 - A určitě jsem neměla v úmyslu strávit celé 4 dny v Amsteru. Rotterdam byl v plánu určitě, mlýny, pláž Zandvoort.  Tráva a pivo vzhledem k věku syna (15 let) moc nepřichází v úvahu :) 


rsaf - V srpnu proto, že jsou prázdniny a syn je ještě školou povinný. Velkoměsta vybírám kvůli synovi, protože chození v lese ho nebaví. 

Nemám problém s loděmi :) to vůbec. Naopak, ráda se projedu na kanále, ale nejsme fandové, aby jsme museli trávit celý den někde v podpalubí. A že je zrovna tahle slavnost, jsem se dozvěděla až dnes. Jinak bych se jí vyhnula. že vyšel zrovna tenhle termín, nechápu, ale na srpen to byly nejlacinější letenky.  

No nic, to je fuk. Spíš prostě musím vyřešit nějak to ubytko, aniž bych finančně vykrvácela. 



0 Citovat

P. napsal(a):

Tráva a pivo vzhledem k věku syna (15 let) moc nepřichází v úvahu :)


sak to je najlepsi vek na taketo veci. a vecer ho treba este zobrat na exkurziu do cervenej ulicky a chlapec sa nebude chcet ani domov vratit :)

0 Citovat

baca12 - určitě :-D ale to by tam musel jet s kamarády a ne s maminkou 

0 Citovat

Na ebay.de vouchery od A&O hostelu za 7,5 Eura na osobu za noc, jsou občas i slevy na samostatné pokoje a také i se snídaní za 30 Euro na noc už pro dva, v přepočtu nějakých 770,- Kč.

Nechapu jak lide mužou platit 2800,- Kč za noc pro dva, šilená cena, stačí jen něco vyhledat.

0 Citovat

Tak jsou lidi, kteří  se chtějí vyspat v příjemném hotelu, co je na tom? Někdo má rád vdolky, jiný holky.  Spal jsem jednou v hotelu A&O v DUS a také už bych tam nešel, ani za těch 30 éček.

0 Citovat

Znám lidi, co spi venku a 700kc by nikdy nedali. Proboha proč! Stačí chvilku hledat nějaké pekne místo na spaní :-)

Doplním Caliho o další moudro :  Někdo na to ma a někdo jiny ne. 


0 Citovat

@P.  tak jsem  si nasel to nase ubytovani z unora pres booking .com  a  Ibis budget byl za 55 euro /noc  2 osoby, pak jsem  zadal ,aniz jsem se sem dival  1 noc  15.8, takze , 3 noci tam jsou za  199 euro s moznosti bezplatneho zruseni  do   14.hodin   15.8.  takze nic neriskujete, ale jde si s tim pohrat   a mrknout jeste po okoli ,jestli treba neni nekde neco levnejsiho ,kdyz zadate 1 noc ,nebo  2 noci a pak se treba prestehovat

Aha tak ted vidim ze  to je  12.-15.8.  tak to uz je za 246 euro to uz se  mozna   da  vzit ten Ibis Shiphol  za  261  euro

Nebo presne  jak pise Matej  po priletu vyrazit do mesta   a bud pak 1 noc prespat nebo jet  jinam a nocleh ,dalalsi noc jinde  a na tu treti se vratit na to letiste

Zavazadla bych vybec neresil na 3 noci  se da jet i s malym batuzkem 


0 Citovat

@mikir

Jako ze by se někdo stěhoval na dovolené kvůli jednomu ci dvěma dnum, aby ušetřil par euro Mikire??? Ty jsi šibal :-) Ale proč ne. 

0 Citovat

niemandos, vsak pise ze chce i Rotterrdam ,mlyny, plaz ,Zandvoort...naplanoval bych  si napred program a trasu a podle toho volil ubytovani , dost velka vyhoda tech  Ibisu je i v tom , ze to muzes bez storna zrusit  v den prijezdu do 14 hodin 

Zalezi jestli se treba chteji pohybovat v tom trojuhelniku  Amstrdam -Zandvoort- Rotterdam  nebo chteji  zajet i treba do Alkmaaru v patek na syrove trhy  

Mozna by stalo za to jet hned po priletu do Rotterdamu , tam je noc v Ibisu za 63 euro a pak jet na ty 2 noci do Amstrdamu do toho budgetu za 167 euro  a vzdycky to muzou jeste i v den nastupu do tech 14 hodin zrusit 

0 Citovat

Roman Trach - ať si každý spí, kde chce. Je mi to fuk. Jsou i takoví, co spí pod mostem a zadarmo.  A pak jsou takoví, co spí za 100.000/noc. Každý podle svého uvážení a co mu peněženka dovolí. A rozhodně to nehodlám soudit. 


niemandos: :-D)


mikir: možná to je jedna z cest, jak ušetřit, přespat někde jinde, než v Amsteru. A jak jsem teď v rychlosti koukla na ceny např. v Rotterdamu, je to určitě víc jak pár euro.  Mno, naštěstí mám čas to dostatečně promyslet a zorganizovat. To mě baví. :)

0 Citovat

mikir napsal(a):

niemandos, vsak pise ze chce i Rotterrdam ,mlyny, plaz ,Zandvoort...

Ahaaaa. Ja myslel, ze myslis o par ulic vedle ;-))))

0 Citovat

I to muze nekdy byt   -)) treba ty  dva  Ibisy  u letiste  ,ale 3 x  se stehovat  to uz  je moc  i na  muj vkus  -))

0 Citovat

mikir - mně to asi vadit nebude. Při tour d´italia jsme skoro každou noc spali v jiném hotelu. :)

Ráno přesun, pak procházka městem, přespání a brzo ráno zase vlakem hurá jinam.  Na takový výlet mám s sebou 3 trička, dvoje boty, dvě sukně, pyžamo.  Takže ani není moc ca balit nebo vybalovat.

Málo času a chuť vidět co nejvíc, no. 

0 Citovat

Jasně že se ubytovat mimo Amsterdam, nebo si tam dát třeba jen jednu noc  (to záleží na času příletu/odletu). 

Roman Trach napsal(a):

Nechapu jak lide mužou platit 2800,- Kč za noc pro dva, šilená cena, stačí jen něco vyhledat.

Někdo to řeší na příjmové stránce.

0 Citovat

Našel jsem zajímavý porovnávač cen ubytování https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL Tento systém srovnává ceny na stovkách rezervačních systémů jako je booking, agoda atd.

0