Zdravím, doporučil by mi někdo nějaké dobré ubytování na Krétě? Případně jaké letovisko doporučujete? Plánujeme Krétu v létě pouze s letenkami, takže by se hodilo, aby to nebylo úplně vzdálené od Heraklionu, ale prý to je hezčí na jihu, tak nevím  .

Kréta

Založila ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Zdravím,

doporučil by mi někdo nějaké dobré ubytování na Krétě? Případně jaké letovisko doporučujete?
Plánujeme Krétu v létě pouze s letenkami, takže by se hodilo, aby to nebylo úplně vzdálené od Heraklionu, ale prý to je hezčí na jihu, tak nevím smiley ..

Díky za každou informaci smiley

0

Za sebe bych doporucil letovisko Bali (ano je to Krete, ne v Indonesii, ale stejne dekuju za potencialni upozorneni na diru v zemepisnych znalostech) - je to kousek od Heraklionu, cca 15 minut jizdy - je tam super hotel http://www.balistar.gr. Ma to skvelou polohu uprostred severni Krety - je to odtud 1.5h na vsechna dulezita mista..

0 Citovat

Za sebe mohu doporučit letovisko Stalida. / Stalis/ Perfektní místo na výlety. Byla jsem tam loni.
Ubytování třeba v Knossos Studios - najdeš na http://www.booking.com . Autobusová zastávka je cca 60m. Dobré i na výlet do Agios Nikolaos z toho pak do Eloundy - krásné městečko a ostrůvek Spinalonga.

Blíže k letiši je rušnější Hersonissos. Tam se mi také moc líbilo.

0 Citovat

Děkuju moc Vám všem smiley

0 Citovat

No jo, 15min to bylo do Gouves, ne do Bali.. smiley Ale porad plati ze Bali je nej - Gouves byla strasna doura, hezka plaz, ale presne to misto, kam nerad jezdim na dovolenou.. Gouves nema spolecnyho nic s Kretou, zato Bali si porad uchovava to kouzlo.. smiley

Samozrejme se timto Mailandovi omlouvam a az se potkame v Pze na letisti, tak u me mas velkou Plzen jako omluvu.. smiley

0
4 reakce