Ahoj, tenhle rok bychom nakonec chtěli s přítelkyní využít zájezd od cestovky - nějaký last minute. Jelikož je to naše první zahraniční dovolená, tak s tím nemáme zkušenosti  .

Last minute - zkušenosti

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

8 reakcí

Ahoj,

tenhle rok bychom nakonec chtěli s přítelkyní využít zájezd od cestovky - nějaký last minute. Jelikož je to naše první zahraniční dovolená, tak s tím nemáme zkušenosti smiley. Máte prosím tipy na nějaké ověřené servery, kde bychom mohli zájezd vybrat a "neprohloupit"? Nemusí být české, klidně poletíme z Německa, jelikož to máme kousek do Drážďan, tak v tom problém není.

Zatím jsem koukal na servery typu dovolena.cz, cestuj.cz...Víceméně je nám jedno kam bychom letěli, ale chtěli bychom nějaký slušný hotel, pokud možno all inclusive, blízko pláže.

Je reálné něco takového najít, když máme rozpočet max. 20000 dohromady za nás oba?

Děkuji.

EDIT: jedná se o termín v srpnu tohoto roku.

0

Doteď jsem hledal různé last minute zájezdy, abych měl představu.

Kolik myslíte, že bude stát tento zájezd v srpnu? http://hotel.invia.cz/egypt/marsa-alam/ ... 04&airport[0]=1&airport[1]=4&nl_review_page=2#review265509 Je tato cena možná i v srpnu, nebo jsou poté ceny o hodně vyšší?

Děkuji

0 Citovat

Co tě proboha láká v srpnu do Egypta? Bude dražší díky prázdninám. Jestli to máš blízko do Drážďan, co řešíš? V srpnu se dívej třeba na ltour.de nebo 5vorflug.de, vyber a leť. Najdeš myslím řadu zajímavějších nabídek než Egypt.

0 Citovat

Děkuju, přesně takovýhle příspěvky potřebuji! smiley

Oba weby jsem si již uložil, budu je sledovat radši již nyní, abych měl představu o cenách...znáte to, jaké jsou občas "slevy" neslevy.

0 Citovat

Obecně Egypt bývá nejlevnější v květnu a červnu, naopak ke konci léta a na podzim zdražuje protože začíná být jednou z mála stále teplých destinací se stabilním počasím. Takže ceny za které se prodává teď bych v srpnu nečekal, ale člověk nikdy neví smiley

0 Citovat

http://super.last-minute.cz/
Nic jiného ani nesleduji, tady je 90% nabídek českých a německých cestovek.
Vždy jen cca 7-2 dny předem. V srpnu za 10 000 na osobu bude maximálně Tunisko, se štěstím 4* all inclusive, s průměrným štěstím jen 3* , na 7-10 dní. Egypt bude tak o 2000 dražší než Tunisko, stejně jak Egypt vyjde Řecko, ale tam už je jistota toho 3* a spíš tak těch 12 000. Ještě je ve hře Bulharsko, cenově asi jako Egypt.

0 Citovat

Ještě poznámka - z Německa se o letních prázdninách létá nejvíce do Turecka. To dává řadu možností najít zajímavé nabídky. Někdy lze opravdu za pár kaček koupit last minute let a hotel koupit extra, dá se tak mnohdy ušetřit řada peněz. Já jsem to takto udělal s rodinou loni o prázdninách - 14 dní v Turecku. Cena z Prahy komplet byla cca. 120.000,- (absolutní nesmysl, nevím, kdo za tu cenu tam může jezdit...) Z Německa byla cca. 90.000,- My let z Lipska 412,- EUR, hotel 1810,- transfer 60,-EUR, což bylo nějakých 61.000. Hotel Club Grand Aqua Side, 14 dnů v červenci. Pokud jsi mladý a flexibliní, je řada možností:) S rodinou to je komplikovanější.

0 Citovat

Ahoj, mrkni na last minute http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/lastminute. Věřím, že si vybereš :-)

0
8 reakcí