Ahoj, jaký je podle Vás nejkomplexnější, nejlepší vyhledávač LM zájezdů napříč českými cestovkami (ale i zahraniční letiště u hranic + CK)? Vždy jsem hledal jen na serveru StudentAgency - dovolena.cz Po dnešku jsem ale na pochybách, protože na serveru zájezdy.cz se objevil SuperLM za 4 000,- na Korfu (viz http://www.zajezdy.cz/471588/1846177/12 ... %5B%5D=2,1) a na serveru dovolená.cz se vůbec ale vůbec nezobrazil. Do teď jsem si myslel, že dovolená.cz je nej, měl jsem dobré zkušenosti ale pokud jde někde najít něco lepšího, tak proč toho nevyužít... To mě docela nahlodalo, jaký server primárně sledovat. .

nejlepší Český vyhledávač LM -

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

3 reakce

Ahoj,

jaký je podle Vás nejkomplexnější, nejlepší vyhledávač LM zájezdů napříč českými cestovkami (ale i zahraniční letiště u hranic + CK)?

Vždy jsem hledal jen na serveru StudentAgency - dovolena.cz

Po dnešku jsem ale na pochybách, protože na serveru zájezdy.cz se objevil SuperLM za 4 000,- na Korfu (viz http://www.zajezdy.cz/471588/1846177/12 ... %5B%5D=2,1) a na serveru dovolená.cz se vůbec ale vůbec nezobrazil.

Do teď jsem si myslel, že dovolená.cz je nej, měl jsem dobré zkušenosti ale pokud jde někde najít něco lepšího, tak proč toho nevyužít...
To mě docela nahlodalo, jaký server primárně sledovat.

0

U tohohle zájezdu bych byl na pozoru.. Chápu, že jej jiní promují, ale dotyčný nerozumí ani letenkám, natož zájezdům.. Mrkni na datour.cz (pořádající CK) a uvidíš v čem může být problém - cena bez dopravy.

Obecně je problém ten, že parser každé agentury (Invia, Dovolena atd..) pracuje jinak občas bývají slušné errory při natažení dat. Určitě se vyplatí sledovat vše co znáš, protože aktualizace probíhají nesynchronně a někdo může mít čerstvá data (zlevněné LM) a jiní ještě ne.

0 Citovat

Ty jo, toho jsem si nevšiml.. Masakr smiley

Díky za rady! smiley

0 Citovat

Je to jak pise Dave - cele to funguje se strasnym zpozdenim a kdyz si prez ne neco obednate, tak na druhe strane potrubi sedi teta, ktera to musi rucne obtelefonovat, jestli je volne misto v letadle a hotel, takze to portalovou aplikaci pripomina akorat na prvni pohled z internetu smiley ale je za tim poctiva rucni prace smiley

Me teda osobne prijde nejlepsi na vyhledavani pecek last-minute.cz a sekce "super last minute" - v zasade je to porad stejny koncept a porad stejne nekvalitni data, libi se mi ale jak je to strukturovane a perfektne se mi v tom hleda..

Nicmene musim jeste jednou zduraznit - kup si letenku a hotel online - je to levnejsi nez zajezd a nebudes muset tleskat v letadle pri pristani smiley

0
3 reakce