Ahoj všem, chtěl bych poprosit někoho znalého, jak se nejlépe (a nejlevněji) dostanu z letiště v Malmo do centra města, následně pak z Malmo do Kodaně (to jsem někde našel, že nejlepší je asi vlak) a pak z centra Kodaně na letiště v Kodani. Chystám se tam na tento prodloužený víkend. Předem díky za rady. .

Letiště Malmo a Kodaň - transfery

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

7 reakcí

Ahoj všem,
chtěl bych poprosit někoho znalého, jak se nejlépe (a nejlevněji) dostanu z letiště v Malmo do centra města, následně pak z Malmo do Kodaně (to jsem někde našel, že nejlepší je asi vlak) a pak z centra Kodaně na letiště v Kodani. Chystám se tam na tento prodloužený víkend. Předem díky za rady.

0

Ahoj,
tak našla jsem aspoň tuto informaci:
http://www.flygbussarna.se/en/malmo
Je to z Malmo do centra.

Z Kodaně do centra a zpět :
VLAK- Na letiště jezdí z hlavního kodaňského nádraží i vysokorychlostní vlaky, kterými můžete cestovat i do jiných míst v Dánsku a Švédsku. Cesta vlakem trvá okolo 15 minut a vlakovou stanici najdete u terminálu 3.

AUTOBUS- Z letiště směřuje do centra města několik autobusových linek a také noční spoj. Více o autobusových spojeních se dočtete na stránce letiště.

0 Citovat

Díky moc smiley
Malmo Airport do centra a z Malma do Kodaně (vlakem) vyřešeno. Teď již jen tu Kodaň na letiště.
Ceny transferů, kdyby to někoho zajímalo: Airport-Malmo 105 SEK (bus) a Malmo-Kodaň 75 SEK (vlak).

0 Citovat

Dobry den,nevim kde predbe budete v kodani nastupovat a odjizdet na letiste,ale ja,kazdopadne doporucuji metro,,ma dve lonie a obe vedou na letiste,,ktere je konecnou stanici. Celodenni jizdenks ns veskeroi mhd v kodani(vcetne vodnich autobusu zlutych) vysla loni na cca 75DNK

0 Citovat

Děkuji, ta celodenní zní dobře smiley pojedu někde z centra. Ještě jedna otázečka, jak dlouho to trvá na letiště tím metrem?

0 Citovat

Ahoj, pro ty, kdo hledají dopravu z letiště Malmo přímo do Kodaně, kamarádka doporučuje https://www.neptunbus.dk/en. Osobně bude odzkoušeno až v srpnu smiley

0 Citovat

tak ta celodeni stala presne 80DNk a cesta trva max 20 min a metro,jezdi kazdou chvili. K listku jsme,dostali i mapu mesta a metra

0 Citovat

Díky všem za cenné informace smiley

0
7 reakcí