Získejte zdarma upgrade do Silver levelu v programu HHonor zde: https://hiltonhhonors.com/ProcessLandin ... tureftgold Pokud během prvních 3 měsíců probydlíte 4 rezervace, získáváte urychleně i status GOLD, který už má zajímavé benefity (wifi, snídaně, lounge, relax centrum). .

Hilton HHonors - silver status zdarma + rychlý gold

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

6 reakcí

Získejte zdarma upgrade do Silver levelu v programu HHonor zde: https://hiltonhhonors.com/ProcessLandin ... tureftgold

Pokud během prvních 3 měsíců probydlíte 4 rezervace, získáváte urychleně i status GOLD, který už má zajímavé benefity (wifi, snídaně, lounge, relax centrum).

0

HHonors osobne moc nedoporucuju smiley Ani s gold statusem.. smiley Fronta na HHonors byva delsi nez normalni a ty benefity zadna velka slava, akorat obcas nektery Hiltony mivaj pro Goldy+ k dispozici celej den zdarma jidlo piti, takze treba v Londyne usetrite spoustu penez.. Ale zas na druhou stranu snidane byva v klubovych prostorach vyrazne horsi nez v tech public..

0 Citovat

Další rychlý status, tentokrát rovnou GOLD do konce srpna. V případě 4 pobytů v této době je status prodloužen až do dubna 2018!

Gold přináší:
- 2. host zdarma
- upgrade pokoje
- vstup do salónku v případě upgradu do Executive pokoje

Registrace zde https://www.hiltonhhonors.com/ProcessLa ... CENTUREBTS

Standardní podmínky pro Gold jsou 20 pobytů / 40 nocí / 75.000 bodů

0 Citovat

^

Terms and Conditions

*Offer valid for current employees of Accenture for stays booked and completed between May 2, 2016, and August 31, 2016, at participating hotels within the Hilton Portfolio of hotels and resorts. "

trosku omezeni smiley

0 Citovat

Ještě nikdy jsem neviděl nikoho kontrolovat zaměstnavatele smiley

0 Citovat

Eligible stays must be booked under the Accenture corporate rate and booked via approved business travel booking channels - takže si to dost pravděpodobně Accenture ohlídá.

0 Citovat

Gold to připíše, otázkou je, co s tím dál smiley

Ten 2.host je v případě, že je odlišná cena pokoje při pobytu 1 nebo 2 osob.

0
6 reakcí