Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se zájezdy přes Gulet.at? Teď jsem se díval, že třeba letenka+hotel na 7 dní v Dominikánské republice se tam dá pro 2 osoby seznat už tak kolem 700 - 800 €. Let je sice s přestupem, ale i tak mi připadá ta cena neskutečná. Zajímalo by mě, v čem je tam zádrhel. Co na to říkáte? .

Zájezdy přes Gulet.at

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

3 reakce

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se zájezdy přes Gulet.at? Teď jsem se díval, že třeba letenka+hotel na 7 dní v Dominikánské republice se tam dá pro 2 osoby seznat už tak kolem 700 - 800 €. Let je sice s přestupem, ale i tak mi připadá ta cena neskutečná. Zajímalo by mě, v čem je tam zádrhel. Co na to říkáte?

0

Dle me zadny zadrhel neni, chteji proste konkurovat cenou evropskym destinacim. Osobne bych volil taky radsi evropu kde je teplo a slunecno, nez vetrno a destivo...
.... o pocasi v dominakane
Ještě horší je zdejší počasí pak od srpna do listopadu, protože se zde vyskytují hurikány – zasažené oblasti jsou pak totálně zdevastované, jejich rekonstrukce trvá vždy několik měsíců.

Během hurikánů jsou i turisté ohroženi na životě, takže toto období není pro návštěvu příliš doporučováno.

Obecně tedy platí, že dovolenou v Dominikánské republice byste si měli naplánovat spíše v období Vánočních svátků než uprostřed léta – nedejte tedy na lákavost last minute nabídek mimo hlavní sezónu, protože déšť vás nenechá chvíli v klidu.

0 Citovat

A byl si tam někdy? Já teda ne, ale už 3 týdny googlím a narazil jsem především na tyto fakta.

Poslední ničivý hurikán byl v Dominikáně v roce 2004.
Oblast Punta Cana má 5-8 deštivých dnů v září. Celkové srážky 128mm. V diskuzích na tripadvisoru píšou zkušenosti, že je horko, slunko, najednou přijde bouřka, šílenej slejvák a za dvě hodiny horko, sucho, slunko.

Koukal jsem se pouze na září, nevím jestli je na tom srpen nějak jinak, ale pochybuji.

0 Citovat

Tohle je ale obecně počasí v jakékoliv destinaci v období monzunů. Jen lidé, kteří v dané destinaci nebyli, si pod deštivým období představují zcela něco jiného - dovolenou na balkoně a propršených 14 dní v kuse smiley

0
3 reakce