Zdravím, zvažuji cestu do USA od 14/11/15 do 14/1/16 ale dořešuji pár věci ale teď asi řeším to nejtěžší a to kde bydlet  .

Nejlevnější ubytování v NY a okolí

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

12 reakcí

Zdravím, zvažuji cestu do USA od 14/11/15 do 14/1/16 ale dořešuji pár věci ale teď asi řeším to nejtěžší a to kde bydlet smiley bohužel nemám až takovou rezervu abych utáhl tak dlouhou dobu ale zase bych tam byl rád na Silvestra atd... zvažoval jsem Couchsurfing ale nevím jak to uplně funguje. Nemá někdo zkušenost nebo neví jak se levně ubytovat.
Popř. co myslíte o nějaké praci? Šla by? Jako třeba někde Mc nebo Wallmart?!?!? není to velké riziko?
Moc díky za rady

0

To je nějaký vtip, nebo to fakt myslíte vážně?

0 Citovat

Ahoj Romane.
Jsem se zeptal a teda jestli by ti nevadilo delat 8 hodin denne ale bohuzel jen za 16 $ na hodinu ale zase je to v cistem tak prosim te prijd do Mc Donaldu na Times square a ptej se na managera. Jmenuje se James Cooker a bude o tobe vedet. Bude te cekat 16.11 2015 a mas prijit mezi 14 00 - 14 30. To je tam mene prace. Predbezne prosim te je potreba vedet tvou velikost kalhot, kosile a bot. Obleceni dostanes.
Doufa, ze umis aspon zaklad anglicky. Slovicka jako hamburger, coca cola a jine zakladne jsou pro tebe doufam samozrejmosti. Neudelej nam tam ostudu.
Preju ti hodne stesti.
M.

0 Citovat

smiley lolek

0 Citovat

smiley smiley

0 Citovat

Ale jo Dave. Byl byl. A plne souhlasim. Proto je zamerne napsano jen hamburger a coca cola.
Na vic nebyla sance. Proste se nedalo domluvit. smiley

0 Citovat

Vtip to opravdu není smiley. USA bych chtěl minimálně procestovat, nejlépe získat Green Card jenže to je takřka nemožné. A můj věk taky nic extra :/ 18. Jenže mě to v ČR nějak nesedí prostě mě táhnou větší města. Školu v ČR mám na to období omluvenou takže to taky není problém.

No 16 USD / Hod není úplně špatný (Počítám dobře že je to cca 350 Kč/h???? to mi nějak nesedí na McDonald's smiley. A je to jako vážně? Protože to by bylo super.
Anglinu ovládám na slušné úrovní - domluvím se - tak bych středně pokročilý - to čj mě jde hůr smiley.

A to ubytovaní? Tam to chodí jak? Co myslíte? Je šance přes ten "CouchSurfing" nebo si něco najít? Jenže ceny za noc co jsem viděl jsou trochu větší. Proto by ta práce pomohla a to dost.

Díky za odpovědi - snad se to povede smiley

P. S ty jsi v USA, michaelp?

0 Citovat

No tak kdyz mas skolu omluvenou tak to neni nejmensi problem. Potom je to v poradku. To jsem mel prave strach aby jsi nezameskal skolu. Ale kdyz je to omluvene tak v poradku. Ubytovani ti neporadim. Ale zkus couchsourfing v Bronxu. To by melo fungovat na dobre urovni. Prosim te co se tyce tveho zdravotniho stavu? prekonal jsi nejake operace? mas alergie? Jako nema to nic s prodejem lidi na organy. Neboj. Nejsem v usa ale mam tam kamarady.By te klidne cekali na letisti.Akurat jsou malinko jiny jako my a vyzaduji aby jsi mel na nohach ponozky a sandale. Nevim proc. Ja se na to nikdy neptal.

0 Citovat

No.... Bronx?? To není nej čtvrť - neříkám Cenrum NY ale co třeba Broklyn nebo tak....

Zdravej jsem smiley.
Jaké že boty? To nechápu. To jsou česky mluvící lidé? Je na něj mobil do USA volám zadara takže není problém se Domluvit.
přistanu 4.12 na letišti v New Arku to se trochu mijí. No uvidím co přebukování zda půjde za tu cenu co mám (8800 Kč cca)

0 Citovat

Hlavně musiš hned při pohovoru s imigračním úředníkem říct, že máš už práci domluvenou, jinak ti budou dělat potíže.
Hlavně neříkej, že jedeš na dovolenou nebo studovat, to je jim hned podezřelé!

0 Citovat

aha......no tak nic.

0 Citovat

Romane, a proč vlastně chceš jet do Států způsobem který skončí nejspíš tak, že tě imigrační úředník otočí hned na letišti na podpatku a pošle domů a do Států se pak hodně dlouho nepodíváš?
Existuje x způsobů jak se tam jako student můžeš jet na delší dobu (a při tom pracovat) zcela legálně???
Navíc mám pocit, že vůbec nemáš představu jak moc je New York drahý (a v zimě hnusný a šedivý).

0 Citovat

Jo asi si ty programy projdu. Ta práce tam není vysloveně nutná ale hlavně se tam podívat. Zimní období jsem volil kvůli silvestru na Times Square.

0
12 reakcí