Chci se zeptat, kam doporučujete letět na dovolenou začátkem září? Mám omezený rozpočet, cena do 15tis na osobu, chceme AI, nebo PP. Chceme hlavně krásné čísté moře, dobré koupíní (potápění není podmínkou), budeme se spíše slunit. Nechceme žádný Egypt ani Tunisko. Přemýšleli jsme o Krétě? Máte jiný typ? Je lepší dovolenou koupit někdy v zářít nebo už teď? Nemáme s tím žádné zkkušenosti. Díky. Adam .

Kam na dovolenou v září?

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

2 reakce

Chci se zeptat, kam doporučujete letět na dovolenou začátkem září? Mám omezený rozpočet, cena do 15tis na osobu, chceme AI, nebo PP. Chceme hlavně krásné čísté moře, dobré koupíní (potápění není podmínkou), budeme se spíše slunit. Nechceme žádný Egypt ani Tunisko. Přemýšleli jsme o Krétě? Máte jiný typ? Je lepší dovolenou koupit někdy v zářít nebo už teď? Nemáme s tím žádné zkkušenosti. Díky. Adam

0

Co říkáte na tohle? *odkaz smazán*
Jakou hodnotu má tento server? Dá se tomu věřit? To není přes cestovku?

0 Citovat

smiley copypaste monkey smiley

Jinak do 15k bych letel Recke ostrovy, akorat jestli poletis ke konci zari tak urcite nekam dolu - severni ostrovy (Korfu etc) byvaji loterie - muze tam byt pres 30C ale taky nemusi, Kreta je jistota..

Jinak co se tyce cenove dostupnych destinaci (a pokud se ti nechce do Afriky cemuz ja naprosto rozumim) tak se rika, ze o dost kvalitnejsi je Malta (a take o neco drazsi) - nicmene zatim jsem nemel moznost to vyzkouset, protoze mi Recko na letni vylety pripada idealni..

Za 15k / os bych si koupil letenku s A3, pronajmul v HER na letisti auto a vyrazil do nejakeho airbnb.com apartmanu nekam na jih - ale samozrejme zalezi - treba loni nebyla letenka tak jsme koupili 2* s AI na Rhodosu (v srpnu, koupeno 2 dny pred odletem - asi o 5k levnejsi nez co platili ostatni Cesi ve stejnem hotelu) - nicmene pujcili sme si na cely pobyt auto, v hotelu to spatne nebylo, ale rozhodne ne takova pecka, abych se tam vydrzel rekreovat tyden v kuse - bohuzel nejsem schopny do sebe kazdy den od rana lit levnou koralku a hnuse pivo, jako vetsina lidi co si tam jela uzit poradne AI smiley

0
2 reakce