Čaute, už veľa krát som počul o obrovských zľavách na zájazdy, ktoré sú aktuálne priamo na letisku a to priamo pár hodín pred odletom. Raz som bol na Swechate a keď som sa ich na pýtal, tak vôbec nechápali čo po nich chcem. Viete mi poradiť či také niečo existuje a či je priamo na letisku miesto alebo CK, cez ktorú by som takéto niečo zohnal ? Dik za info. PS: prípadne nejaký vyhľadávač na last minute zájazdy, chcel by som ísť do egyptu. .

Absolútne na blind

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

4 reakce

Čaute, už veľa krát som počul o obrovských zľavách na zájazdy, ktoré sú aktuálne priamo na letisku a to priamo pár hodín pred odletom. Raz som bol na Swechate a keď som sa ich na pýtal, tak vôbec nechápali čo po nich chcem. Viete mi poradiť či také niečo existuje a či je priamo na letisku miesto alebo CK, cez ktorú by som takéto niečo zohnal ? Dik za info.
PS: prípadne nejaký vyhľadávač na last minute zájazdy, chcel by som ísť do egyptu.

0

"obrovská" je relatívna samozrejme, ale malo by to byť stále aktuálne podľa mojich info

0 Citovat

Prvni vikend v cervenci jsem vyrazel do Malagy z Norimberku a koukal jsem na Buy&Fly nabidku, ktera byla k dispozici primo na letisti - a musim rict ze to byla velka bida, nabidky na urlaubpiratech mi prijdou radove lepsi.. Nicmene slysel jsem ze se jeste obcas da neco ukoristit mimo sezonu hlavne do exotiky..

0 Citovat

Už jsem to tu psal v různých vláknech několikrát, takto se opravdu cestovalo v 90. letech. Mám také v tomto leccos za sebou. Moje top bylo 14 dnů AI ve Varaderu z Berlína za 600,- DM, opravdu marek, ne euro. A ceny se tehdy měnily i co 30 minut. Ale to už je dávno pryč. Ano na letištích jsou stále pobočky cestovek a agentur, ale fungují hlavně jako poradenství a výdej cestovních podkladů na cesty, zakoupené přes internet, protože to je kanál, který vládne. Navíc i zpřísněné bezpečnostní předpisy v letecké dopravě tomu trochu pomohly. Nic jiného, co by se nenašlo na webu v pohodlí domova tam prostě není. Nevím, kde se to mezi lidmi pořád bere, je to podobné dogma, jako půjčení auta, kdy si každý myslí, že zrovna on si to zařídí nejlíp a nejlevněji smiley

0 Citovat

Oobrovske zlavy, neviem..Pod naklady Ta nikto neprepravi. Mozno za naklady, aby zaplnili chartrove lietadlo - cestovky. Aj ked je pravda, ake su naklady cestoviek, ak dokaze predat zajazd ktory predala v januari za 1500eur predat v juli den pred odletom alebo v den odletu za 700€. Cize ich ryza je 800€?

Pod naklady nikto nikoho neprepravi, lebo sa to proste neoplati...

V prahe som raz videl taky stanocek, a bolo pred nim x ludi, ktory sa krutili do hadika kvooli velkosti, a myslim ze to bolo last minute kancelarii, ludia tam boli uz s kuframi.

0
4 reakce