Ahoj, za necelých 20 dní odlítáme na 12 dní do thajska. Přiletíme do BKK ale poté se chceme přemístit do jižní části. Nějak vůbec nevíme kam se mrknout, můj první plán byl - letecky na phuket > phi phi >krabi > koh samui > a poté letecky z surat thani do bkk. Poté jsem zjistil, že tohle by bylo celkem hodně náročné. Nebo ne ? V každé destinaci chceme být minimálně 2 dny. Nebo je lepší plán: bkk letecky do > krabi > phi phi > phuket > krabi > koh samui > a letecky do bkk. Diky za pripadne tipy z vasich cest .

Kam se podívat v jiznim thajsku

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

Ahoj,

jedu to Thajska v termínu 16.12.2015 do 1.1. 2016 , chci se zeptat jeslti tam někdo budete taky, a nechtěli byjste se potkat a podniknout část cesty společně.

Můžete mě kotaktovat na majaba@seznam.cz

díky

0 Citovat

Tak jsem se konecne dostal k letackum.....

Výlet k "Hot spring waterfall a Tiger cave temple" - origo cena v letáčku za výlet od 12 do 6 je 900 THB,
Pak jsou tu teda vylety "4 islands" - origo cena v letáčcích je od 900 do 1200 THB
a pak mne tu zaujalo něco, co zmińováno nebylo "Hong islands" celodenní výlet s obsahem "hongs Lagoon, Hong beach, lading island, daeng island a tsunami monument za 800 thb, varianta s kayakingem za 1500 THB.

jeste tu mam info k okoli Phi phi a k okoli Samui, kdyby nekdo potreboval.

0 Citovat

muzu poprosit o info v okoli phi phi? dekuji!

0 Citovat

Kolem phi phi tu mam jeden letacek, kde nabizi vylet "velkou" lodi (rychlejsi), kolem ostrova nebo malou lodi (pomalejsi, ale pri vetsich vlnach nam na te velke bylo fakt blbe, mala byla ok)..... je to nekolik zastavek kolem phi phi, vcetne ostrova nad a maya bay za 800 THB, usmlouvano na 500.
Pak nabizi snorchling, potapeni, "soukrome" lodky. Ceny smluvni.
Zaroven se kousek od Pieru da domluvit s mistnimi na absolutne sourk vyletu, kazdy den je jich tam spousta.
Viewpoint byl taky super.

0 Citovat

my byli jizním Thajsku v roce 2014 a navštívili jsme:
- Bangkok
- Khao Yai
- Pattaya
- Surat Thani
- Khao Sok
- zátoka Phang-nga
- Phuket
- Phi Phi
- Krabi
- Ao Nang
- Railay
- Ko Samui
- Ko Phangan
- Ko Tao

Tady http://www.mikibeth.cz/thajsko-2014/ sepisuji cestopis, kdyby někoho zajímalo, tak koukněte. Je tam info o oblastech a krátké video ke každé.

0 Citovat

Pokud se jedná o provincii Krabi, tak je tu celkem dost možností co dělat, tak například: http://www.parkam.cz/thajska-provincie-krabi-na-co-se-muzete-tesit. Pokud je to jiná část, tak nevím, sám jsem byl jenom v Krabi smiley

0