Zdravím, mám dotaz, od přátel, co již cestovaly po západě USA, mi byl dán tip, že ve Vegas jsou nejlevnější hotely ever, 9USD za noc není problém. Letím tam v polovině ledna a když teď koukám přes nejrůznější booking systémy, nezdá se mi, že by taková cena byla real... Jak to funguje tedy ve Vegas? Dá se tam přijet a sehnat až nějaký super deal na místě? Současně mám domluvený Airbnb, ale radši bych hotel, ideálně Stratosphere. Díky za info! .

Las Vegas - Leden

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Zdravím,

mám dotaz, od přátel, co již cestovaly po západě USA, mi byl dán tip, že ve Vegas jsou nejlevnější hotely ever, 9USD za noc není problém. Letím tam v polovině ledna a když teď koukám přes nejrůznější booking systémy, nezdá se mi, že by taková cena byla real... Jak to funguje tedy ve Vegas? Dá se tam přijet a sehnat až nějaký super deal na místě? Současně mám domluvený Airbnb, ale radši bych hotel, ideálně Stratosphere.

Díky za info!

0

Není problém sehnat ubytko za super cenu na místě, ale určitě ne Stratosphere za 9, ale myslím, že by mělo být reálný něco kolem 30-40? Bacha ještě na fee, který jsou a nejsou v ceně pokoje kdybys bookoval online.

0 Citovat

Za 9 (nejspíš +daň + resort fee) bude nějaký zablešený pajzl... těch je tam taky dost. Reálně v pokrizové době je cena tak od 30 výš za slušné ubytování mimo Strip s bazénem. Typickým příkladem je Silver Sevens (dříve Terrible's) nebo Orleans.

Samozřejmě základní pravidlo je být ve Vegas uprostřed týdne, páteční, sobotní a částečně i nedělní noc je několikanásobně dražší + se obloukem vyhnout termínům kdy je ve Vegas nějaká velká konference nebo kongres (lze dohledat na oficiálních stránkách LV Visitors & Convention Bureau).

Je rok 2015 takže všechno důležité se děje na internetu, tzn. než hodiny objíždět Vegas (které je dost velké) a ptát se osobně na místě, je lepší se podívat na last minute nabídky ten samý den kdy do Vegas budeš přijíždět a rezervaci udělat online a ušetřený čas věnovat něčemu užitečnějšímu.
Osvědčený pro last minute rezervace částečně na blind je třeba hotwire.com

0 Citovat

Čaute, již tradičně si chci koupit letenky Praha - Curych - Vegas ve first se Švýcary a ať dělám, co dělám, nenachází mi to absolutně nic. Přes google mi to píše, ať zavolám na Swiss, přes Swiss absolutně nic. Je to přitom běžná linka…Poradíte? Díky

0 Citovat

Asi má vyhledávač problém s tím, že do Zurichu je jenom business. Zavolej a domluv se přímo s nimi. 

0
4 reakce