Téma sdružující obecnou debatu o věrnostním programu Le Club Accor a cesty k boostnutí bodů a statusů. Statusy: Classic - ihned po registraci Silver - za 10 nocí nebo 2.500 bodů Gold - za 30 nocí nebo 10.000 bodů Platinum - za 60 nocí nebo 25.000 bodů Noci je nutné nasbírat bez ročního přerušení, tedy klidně v průběhu 3 let s tím, že nepřesáhnete 12 měsíců neaktivity. Kompletní výhody jednotlivých statusů zde Přehled statusů Accor Body: 2.000 bodů lze směnit za 40 eurový voucher .

Le Club Accor Hotels

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Upgrade pokoje je automaticky o třídu výš, než si zvolíte. Není potřeba pro to cokoliv dělat.

Pokud chcete salónek, musíte si pořídit pokoj o třídu níž, než je nejlevnější pokoj s přístupem do něj, aby vás upgradli právě do tohoto pokoje s přístupem.

0 Citovat


Gold status brzký/pozdní check-in, vyšší počet bodů do programu a hlavně upgrade do vyšší třídy pokoje (chytře použít a máte salónek se snídaní/večeří zdarma). Normálně se získá po 30 nocí nebo utracených 2 800 EUR.


Pokud toužíš z nějakého důvodu po Accor Gold, dá se zařídit bez jediné probydlené noci za ca. 190,- USD... Ani tak to ale nemá valnou cenu.

0 Citovat

Lukáš Horák napsal(a):

Máte-li na Flying Blue účtu zbytečné a nevyužitelné míle, propojte s účtem Le Club AccorHotels a konvertujte míle na reward points, 4000 mil = 1000 bodů, 2000 bodů = 40 euro sleva. Naopak to samozřejmě funguje také, stačí jen propojit oba účty a můžete sbírat míle za probydlené noci. Ten druhý případ bude spíš pro nějaké cesťáky než pro individuální turisty.

https://www.accorhotels.com/lecl...x.en.shtml

Jenom to má drobný háček, že sleva je až od 2000 bodů, takže když mám ve Flying Blue zbytečných míň než 8000 mil, mám smůlu. ☹ 

0 Citovat

Nejaky tip ako co najlepsie vyuzit 8000 bodov s expiraciou do mesiaca? Nerad by som ich nechal zbytocne prepadnut...

0 Citovat

Dají se převést na Flying Blue miles v poměru 2:1

0 Citovat

Směnit na voucher, ten tedy nevím jakou má platnost.

edit: asi už je možnost voucheru zrušena a lez opravdu jen uplatnit přímo s rezervací... Tak to bych klidně vzal pobyt třeba ve Wroclawi na vánoce :)

0 Citovat

Řešil jsem obdobný problém s exspirací bodů se supportem. Pokud člověk splní podmínky pro prodloužení platnosti bodů do 6 měsíců od exspirace (tj. pobyt v délce min. 1 noci - je nutné absolvovat pobyt, nestačí udělat rezervaci), je možné support požádat o opětovné připsání exspirovaných bodů z důvodu covidu.

0 Citovat

Kde teď najít seznam promo akcí na rewards body? Netuší někdo? Původní url neexistuje... a skrz jejich web to nedokážu už najít.

0 Citovat

Jak to vypadá? Podařilo se to někomu najít?

0 Citovat

U mě beze změny... už jsem z toho zoufalý :) zkusím si nastavit newsletter, ať aspoň nějaké akce přijdou.

 

... tak snad jedině tohle https://all.accor.com/gb/czech-r...ndex.shtml ale tváří se to jako ty klasické dlouhodobé proma, i když tu je jedna nabídka na 2X body

0 Citovat

Do 5. září 2021 X2 na všechny pobyty https://all.accor.com/loyalty-pr...r.en.shtml

0 Citovat

Ak ste v programe THY Miles and Smiles, akcia X3:

https://all.accor.com/loyalty-pr...r.en.shtml

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Kde teď najít seznam promo akcí na rewards body? Netuší někdo? Původní url neexistuje... a skrz jejich web to nedokážu už najít.

 

Na tejto stranke byvaju akcie, neviem ci poznas:

https://loyaltylobby.com/categor...s-le-club/

0 Citovat

Miles+Points

Pro mě novinka, resp. jsem neměl možnost letět se Skyteamem a neřešil to.

Kdo máte věrnostní program u Flyingblue a Accoru, dají se propojit. Následně za každý let získáte klasicky míle, ale také body u Accoru. Naopak za každý pobyt získáváte body v LeClub Accoru a zároveň i bonusové míle.

Při prvním propojení je za aktivitu (let a hotel) navíc i bonus v počtu nocí nutných k získání statusu a stejně tak i XP ke statusu u aerolinky.


snimek-obrazovky-2022-09-01-v-14-03-55.png

2 Citovat

Obdobou výše přišla novinka ohledně spolupráce s Qatar Airways.

Super je navíc fast track ke statusu, kdy za ALL Gold je Silver u QR (Ruby ve Oneworld) a za Platinum rovnou Gold (Sapphire s přístupem do salónků).

https://www.qatarairways.com/en/...accor.html

0 Citovat

Dik Davidovi za info, len doplnim, ze ak chcete ziskat status od Qataru a mate uz konto Accor prepojene s inou aerolinkou, musite si najprv zrusit prepojenie s tou prvou a potom vytvorit s Qatarom, inac to nebude fungovat. Nehovorim z vlastnej skusenosti, len som to niekde rano cital na webe, ked ludia riesili preco im to nefunguje.

0 Citovat

500 bodov za pobyt, ak sa este niekam chystate tento rok v Europe:

https://loyaltylobby.com/2022/09...october-9/

0 Citovat

Potvrzuji, jak psal výše vl k o propojení s Qatar ( nutno zrušit propojení s jinými aerolinkami ) + navíc další podmínka - viz odpověď jejich Customer Care Service:

We are coming back to your request for linking your ALL with Qatar airways and according to our terms and condition:

-Switch to another Privileged Airline partner offer is possible only after 12 months

-Unlink doesn’t shorten the 12 months delay to register for another similar offer


0 Citovat

6 000 bonusových bodů za 3 pobyty (min 2 noci) https://all.accor.com/loyalty-pr....en.shtml#

 

Nákup do 1. listopadu pro pobyty od 11.10. do 21.12.2022.

0 Citovat

Komu končí status na konci roka a chce si ho ponechať, ešte stíha rýchlo kúpiť členstvo v Accor Plus. Je to samostatný, spoplatnený doplnkový program k Accoru, benefity sú výlučne v APAC - zľavy do 50% v reštauráciách a výpredaje 30-50 % cez red hot rooms. Toho roku majú akciu, že po zakúpení členstva (kupuje sa na technický rok) ostáva pôvodný status. 

Ja osobne som to nekupoval, ale mám overené od viacerých ľudí z Európy, že im to fungovalo aj mimo APAC. Najlepšie je kontaktovať podporu a riešiť to s  nimi.

https://www.accorplus.com/

0 Citovat

Vypršelo mi členství Gold, nějaké tipy, jak jej obnovit výhodněji, nebo s nějakými dalšími bonusy?;)

0 Citovat

Vlastimil, ak kupis znova ibis business, daju ti k tomu Gold alebo to davaju iba jedenkrat?

0 Citovat

Akcia zlatych a striebornych, ak chcete nahnat bonusove noci:

https://all.accor.com/promotions...8d0a180510

0 Citovat

Funguje ti to registrovat? Zkouším už po druhé s dlouhým intervalem a vždy skončím na error stránce.

 

40 EUR za 1 pobyt: https://all.accor.com/loyalty-pr...s.en.shtml

0 Citovat

Mi bez problémů...


20230115-201302.jpg

0