Dobrý den, nevíte prosím, jestli lze obejít nějak nefunkční airbnb.com, co se týče rezervace na Kubě? objevuje se tato hláška: Zjistili jsme, že jsi z/ze Česká republika. Nemáme licenci na poskytování rezervačních služeb pro tuto nabídku. Popř. jiný způsob levného ubytování? Předem díky Honza .

Kuba - nefunkčnost airbnb.com (licence)

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Dobrý den,
nevíte prosím, jestli lze obejít nějak nefunkční airbnb.com, co se týče rezervace na Kubě?

objevuje se tato hláška:
Zjistili jsme, že jsi z/ze Česká republika. Nemáme licenci na poskytování rezervačních služeb pro tuto nabídku.

Popř. jiný způsob levného ubytování?

Předem díky
Honza

0

Ahoj, a zkousel jsi pouzit VPN? Me to takhle airbnb na Kube ukazuje, ale nechci zkouset neco booknout jen tak smiley

0 Citovat

Na airbnb je Kuba dostupná pouze uživatele z USA z důvodu právních specifik loňského zákona o vztazích USA-Kuba, kterými se musí airbnb jako americká společnost řídit. Takže to nefunguje ani Britům, Němcům, Kanaďanům a dalším národům. Obejít to nejde (leda, že bys se zkusil registrovat jako Američan).
Druhá věc je, že rezervace přes airbnb prý jsou na Kubě dost problémové i pro Američany, protože Kubánaci nechtěji či nemohou platit 15 % provize americké společnosti.

Zkus si najít kontakty přímo na casy particular třeba přes trip advisor nebo na jiných serverech, jsou i přímo servery věnované Kubě. Ale počítej s tím, že majitelům často trvá i dva nebo tři dny, než ti odpoví.

0 Citovat

Jinak je dobré třeba: http://www.cubaccommodation.com/

0 Citovat

Ja to zkousim z Philadelphie a zda se ze to maka v pohode smiley Proklikal jsem se ke kreditce a finalnimu potvrzeni.. Ale platit to za tebe nebudu smiley

0
4 reakce