Ahoj Cestovatele, S manzelkou planujeme 14ti denni dovolenou na Filipinach v obdobi zari - rijen. Mohl mi nekdo poradit, kdo jiz zminenou zemi navstivil kolik mit s sebou, aby clovek zvladl procestovat a poznat krasy Filipin? Jeste nemame nic nezerovano a cekame na vyhodnou cenu letenek. Nejlevnejsi cesta, jak se na Filipiny dostat je prestupem v Dubaji nebo se da sehant neco vyhodneji, popr pres Cinu? Nekdo tvrdil, ze Filipiny jsou pravidelne suzovany tajfuny, a tak doufam, ze budeme mit v tuto dobu stesti  .

Filipiny - priblizny rozpocet na 14 dni + tipy?

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

3 reakce

Ahoj Cestovatele,

S manzelkou planujeme 14ti denni dovolenou na Filipinach v obdobi zari - rijen. Mohl mi nekdo poradit, kdo jiz zminenou zemi navstivil kolik mit s sebou, aby clovek zvladl procestovat a poznat krasy Filipin?

Jeste nemame nic nezerovano a cekame na vyhodnou cenu letenek. Nejlevnejsi cesta, jak se na Filipiny dostat je prestupem v Dubaji nebo se da sehant neco vyhodneji, popr pres Cinu?

Nekdo tvrdil, ze Filipiny jsou pravidelne suzovany tajfuny, a tak doufam, ze budeme mit v tuto dobu stesti smiley

Predem dekuji za jakykoliv poznatek!

0

prave v tom obdobi vrcholi hurikanova sezona.
My sme leteli Dubaja s Cebu Pacific, ale to bola ta mega akcia za 26 euro spiatocka, takze nas letenka vysla 200 euro z Europy. Inak akcie byvaju, tak okolo 400 euro mi pride super cena.

0 Citovat

Filipíny jsou hodně rozsáhlé, hodně se liší jak počasí, tak životní úroveň a ceny na jednotlivých ostrovech. Obecně vzato jsou Filipíny levná země, ale místa jako Boracay jsou úplně mimo, mnohonásobně. Já si pamatuju, že v r. 2010 jsme nocleh v Manile měli okolo 300 Kč za dvoulůžák a např. za 120 Kč se dal pořídit hodně dobrý steak s přílohou a nápojem. Takže pečlivě vybírejte lokality, to asi poradí jiní cestovatelé, co tu zemi mají projetou (já znám jen Manilu a vulkán Taal) a podle toho se dá sestavit rozpočet.

0 Citovat

Ahoj, náš cestopis najdeš na http://www.ledvinkovi.cz/tag/filipiny/ . Kdybys potřeboval něco doplnit, určitě se ozvi!

0
3 reakce