Zdravím, zháňam ubytovanie v Miláne na august 2016 pre 2 osoby. Ide len o 1 noc. Dá sa tu vôbec nájsť niečo za rozumnú cenu? Prakticky nikde som nenašiel nič pod 40€/izba aj to len bez vlastnej kúpelne. Ideál by bol s vlastnou kúpelňou  .

Miláno - ubytovanie

Založil ve fóru Tipy na ubytování

8 reakcí

Zdravím,

zháňam ubytovanie v Miláne na august 2016 pre 2 osoby. Ide len o 1 noc. Dá sa tu vôbec nájsť niečo za rozumnú cenu? Prakticky nikde som nenašiel nič pod 40€/izba aj to len bez vlastnej kúpelne. Ideál by bol s vlastnou kúpelňou smiley. Prípadne niekde niečo v okolitých mestách ak by sa to oplatilo? Nevadil by ani kemp.

Vďaka.

Edit: viem, že je tu ešte airbnb, ale to by som nerád smiley

0

Ahoj,
Milán je obecně drahé a ošklivé město, připočti si ještě city tax 4-5 EUR/osoba. Pod 40 EUR se hodně těžko dostaneš, hezké a levnější je Bergamo, ale musíš počítat ještě lístek na vlak (Milán-Bergamo) stojí okolo 5 EUR/one way. Já byl v Miláně už asi 10x, ale pod 40 EUR jsem nikdy nebydlel. Tak hodně štěstí.

0 Citovat

Hej hej smiley Bergamo som pozeral, ale nakoľko let máme do malpensa tak je to trochu od ruky zvlášť keď len na 1 noc a druhý deň by som už rád išiel Verona a následne Benátky smiley

0 Citovat

tak busem z Malpensy přímo do Bergama 10 EUR http://www.orioshuttle.com/_eng/Bergamo ... lpensa.cfm a druhý den vlakem z Bergama do Verony a dál Benátky. Milán je zabitý čas, kromě toho dost drahý.

0 Citovat

Aj to je možnosť smiley Ale tam mi ide zasa o megabus, ktorý ide priamo z Milána do Verony za 1€ smiley A s tým zabitým časom v Miláne súhlasím, moc tam toho na pozeranie teda nie je smiley Každopádne vďaka za tipy smiley .

0 Citovat

tak přespi rovnou na Malpense bez city tax a val do Milána až ráno. Hotely tam jsou o trochu levnější než v Miláně, hlavně trochu jinej level

0 Citovat

To je dobrý nápad smiley Ale našiel som najlacnejšie za 39€, ale má to aspoň vlastnú kúpeľňu. Je možné nájsť ešte niekde inde lacnejšie? A ešte 1 otázka na bookingu v stĺpci podmienky je: •Bez možnosti vrátenia peňazí• Raňajky € 5, mám to chápať tak že som nútený kúpiť si tie raňajky?

0 Citovat

Nenašiel som ani tak. Už len výrazne drahšie smiley Ďakujem za rady.

0 Citovat

Dobrý den,

za neuskutečněnou cestu v loňském roce mám k dispozici voucher na ubytování v hotelu The Best hotel v Milánu, Via Benedetto Marcello, 83 – 20124, Milano , www.thebesthotel.it v hodnotě 262 euro . Podmínkou použití voucheru je učinit rezervaci do 31.3. 2021 na ubytování do 30.4. 2021 a pak od 1.7. do 31.8. 2021. Voucher lze využít na maximálně tři noci, je přenosný, ale nejde rozdělit na více termínů, ani si nechat vyplatit hotovost. Jelikož se již letos do Milána nechystám, nabízím ho za cenu 100 euro .

0
8 reakcí