Ahoj. Na poslední chvíli jsem koupila letenky na Kubu, letím v pátek a řeším ubytování. Přes váš vyhledávač mi to nabízí nejlevnější ubytko od skoosh.com a HotelsClick.com. Co jsem hledala, tak ten skoosh má dost divoký recenze. Ceny jsou v daném termínu až podezřele levnější. Nemáte někdo zkušenost? Jestli je jeden z výše jmenovaných důvěrohodný? Díky moc!  .

Kuba ubytování - HotelsClick.com/skoosh.com

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

6 reakcí

Ahoj. Na poslední chvíli jsem koupila letenky na Kubu, letím v pátek a řeším ubytování. Přes váš vyhledávač mi to nabízí nejlevnější ubytko od skoosh.com a HotelsClick.com.
Co jsem hledala, tak ten skoosh má dost divoký recenze. Ceny jsou v daném termínu až podezřele levnější. Nemáte někdo zkušenost? Jestli je jeden z výše jmenovaných důvěrohodný? Díky moc! smiley

0

Bydlel jsem přes Skoosh už v roce 2012 na Dominikáně (byli bezkonkurenčně nejlevnější). Spolehlivostí se podle mě nijak neliší od ostatních - Expedia, Hotelotopia a podobné...

0 Citovat

Caute,

na Kubu letim o cca 3 tyzdne a hladam taktiez nejake ubytko v Havane, mate niekto nejaky tip na ubytko? Preferujem skor domace ubytovanie pred hotelom. Dakujem za hocijaky kontakt/link.

R.

0 Citovat

Ahoj,

na Kube jsme byli srpen-zari, ubytování ve Varaderu rezervováno pres zleeping.com a v Havane pres skoosh. Vse naprosto bezproblemu, muzu pouze doporucit smiley

0 Citovat

Na Kubě jsme byli v srpnu 2015, neměli jsme ani jedno ubytování předem protože na Kubě internet v podstatě není. Za celou dovolenou jsem nebyl online ani jednou. Po příletu do Havany jsme se nechali odvést k stanici autobusu Viazul, tam jsme zašli do boční ulice, našli domek s znakem modré kotvy (Casa particular)a tam se ubytovali. Po Kubě jsme jezdili autobusy Vizaul, místní samozřejmě znají jízdní řád a v době příjezdů stojí na zastávce spousta žen, které nabízí ubytování. Ubytování v soukromí (tzv. casa particular) je státem regulovaný, dům musí mít samostatný pokoj, klimu, teplou vodu.

0 Citovat

Diky za info. A ako je mozne ze ste nemali ubytko pred priletom? Nam nechcu dat viza ak neuvedieme do ziadosti adresu ubytovania.

0 Citovat

Nejaky tip na vyhladavanie ubytovania na Kube okrem HotelsClick.com/skoosh.com?

0
6 reakcí