Jaké máte zkušenosti s HomeAway? Některé nabídky se mi zdají podezřelé a když jsem si četl jejich podmínky, přišlo mi, že ochrana před podvody je spíše jen teoretická, leda bych si přikoupil tu nejdražší za 40 dolarů. .

HomeAway zkušenosti

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

3 reakce

Jaké máte zkušenosti s HomeAway? Některé nabídky se mi zdají podezřelé a když jsem si četl jejich podmínky, přišlo mi, že ochrana před podvody je spíše jen teoretická, leda bych si přikoupil tu nejdražší za 40 dolarů.

0

Několikrát jsme využili a vždy bez problémů, což ale samozřejmě neznamená, že někdo jiný nemá špatnou zkušenost smiley Vyhovuje mi přímá komunikace s majiteli, vybírám i podle toho, jak si "padneme do oka" ( a mnohdy jsou přístupní slevě, což je taky fajn:-)). Teď jsem se podívala a našla tyto reviews, vesměs příšerné, tak je možná dobře, že jsem je nečetla dříve, možná bych nic neobjednávala smiley https://www.trustpilot.com/review/homeaway.co.uk

0 Citovat

Dík za link. Toho jsem se právě bál. Třeba nejlevnější nabídka vyžadovala 500 € jako deposit a oni explicitně v podmínkách píšou, že vracení depositu není jejich starost a neručí za něj.

0 Citovat

Tak depozit jsme (v různé výši) myslím platili skoro vždy, ale vždy bylo také jasně stanoveno, jak se vrací a jaké jsou stornopodmínky. Naposledy (vloni na Havaji) jsme platili nejdřív depozit, který byl dokonce polovinou celkové částky, ale nějak jsem neměla strach, majitelé měli pouze skvělá hodnocení (nejen na Homeaway), výborně se s nimi komunikovalo a bydlení u nich bylo nakonec nej z celého pobytu. Ale opatrnosti není nikdy nazbyt, s tím souhlasím.

0
3 reakce