Ahoj, Mám asi trošku netradiční dotaz. Vloni jsme byli v Dubaji a všechny hotely jsem blokovala přes booking. Vystřídali jsme asi 5 hotelu a pouze u jednoho na bookingu uváděli že je zdarma možný shuttle bus na pláž. Jaké bylo naše překvapení když jsme zjistili že tuto službu poskytují všechny hotely. Dokonce jsme měli to štěstí že jsme viděli téměř všechny nejhezčí pláže protože každý hotel zkrátka rozváží na jinou. Letos chceme jet znovu ale chtěla bych se trochu lépe připravit. Některé pláže bychom rádi navštívili znovu a třeba objevily nové. Nevíte někdo zda existuje nějaká stránka nebo způsob jak zjistit který hotel vozí na jakou plaz??? Na bookingu to samozřejmě uvedené není a když se pokusím najít webovou stránku přímo hotelu většinou se tam také nedozvím. Děkuji moc Jana .

Hotely v Dubaji vs plaze

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

3 reakce

Ahoj,
Mám asi trošku netradiční dotaz. Vloni jsme byli v Dubaji a všechny hotely jsem blokovala přes booking. Vystřídali jsme asi 5 hotelu a pouze u jednoho na bookingu uváděli že je zdarma možný shuttle bus na pláž. Jaké bylo naše překvapení když jsme zjistili že tuto službu poskytují všechny hotely. Dokonce jsme měli to štěstí že jsme viděli téměř všechny nejhezčí pláže protože každý hotel zkrátka rozváží na jinou. Letos chceme jet znovu ale chtěla bych se trochu lépe připravit. Některé pláže bychom rádi navštívili znovu a třeba objevily nové. Nevíte někdo zda existuje nějaká stránka nebo způsob jak zjistit který hotel vozí na jakou plaz??? Na bookingu to samozřejmě uvedené není a když se pokusím najít webovou stránku přímo hotelu většinou se tam také nedozvím. Děkuji moc
Jana

0

Proč nejedete taxíkem a neobjedete všechny pláže co chcete? Jinak je to taková nemastná informace, že bude potřeba kontaktovat vždy hotel.

0 Citovat

Tak co ja vim tak vetsina hotelu vozi lidi akorat do Al Mamzar parku u emiratu Sharjah - vstup 5 dh a vstup pouze zenam a detem pondeli a streda - dale pak hotely vozi do Jumeirah Beach parku - ten je take placeny 5 dh a pouze v sobotu jen pro zeny a deti - nektere hotely jeste vozi do Jumeirah oblasti na verejnou plaz Open Beach ktera je pred tou placenou blize k pristavu - dobra je verejna plaz v Umm Suqeim znama joko Kite Beach - je to ta cast kde je dobre viditelny slavny hotel Burj Al Arab - tam se da dobre prepravit mhd autobusem c.8 nebo x28 - tyto dve linky autobusu projizdi i oblasti Dubai Marina kde je take verejna plaz hned u hotelu Hilton a jeho plaze - u teto plaze je i maly parcik se sladkou chlazenou vodou kde voda strika s ruznych sprch a podivnych nesmyslu - sem je ale docela velky vstup myslim asi 30dh ale vlete je to k nezaplaceni protoze more ma kolem 35 stupnu a ve stinu je taky pekne fest vedro - takze chlazena sprcha z vodotrysku a sprch je hodne prijenma- hodne dobry koupani je na palme u hotelu Atlantis v Aquaventure Waterpark - kde jsou bazeny a ruzne tobogany a pod - v tomto vodnim parku je pristup i na plaz u Atlantis - zde je ale velke vstupne - to jsou tak vsechny vyznamne plaze v Dubaji- vsude krome palmy jezdi autobusy mhd - cena 5 - 7 dh a nebo taxi coz je nekdy ve vice lidech a pri usmlouvani ceny vyhodnejsi.

0 Citovat

Děkuji moc za odpověď. Všude kromě jumeriah park jsme byli tak ještě zkusíme navštívit i ten smiley samozřejmě taxi je tu jako možnost vždy ale prostě jsem myslela zda to nějak není rozdělené podle oblasti nebo tak aby nám to trošku usnadnili smiley ještě jednou děkuji za přínosný příspěvek

0
3 reakce