Potřebujete občas vypnout, odvázat se a přepudrovat nos? Latinská Amerika je ta pravá destinace kde se dá užít pořádná jízda a s akční letenkou vyjde celý pobyt mnohdy levněji než večerní párty v pražském klubu. Pobyt pak získá zcela jinou dimenzi a zážitky jsou podobné jako 60-ky v Americe v éře Hippies. Pokud nemáte vlastní, lze na místě zajistit i dámskou společnost a rozhodně není náhodné, že latinos pravidelně obsazují přední příčky v soutěžích krásy. Na rozdíl od přísných asijských zákonů kde i za pouhé držení hrozí doživotí je zde PERRICO napůl legální a nesmí chybět na žádné společenské akci. Produkce koky je běžnou součástí zemědělství a pokud máte sociální cítění, tak vězte, že kromě narkobaronů a členů kartelů živí i nejchudší vrstvy drobných zemědělců a pěstitelů. Nejlevněji lze zakoupit v Bolívii – cpou Vám to tam doslova na každém kroku, kvalita celkem slušná, cena začíná na 2 USD za pytlík. Venezuela - zde nemám zkušenost, ale ocením informace. Kolumbie (Medelin, Cali, Bogota) ceny max. 4-8 USD/pytlík podle velikosti platit cokoliv navíc je zcela zbytečné. A 20-40 USD Vám zajistí parádní jízdu na celý pobyt. Samozřejmě na každém rohu jsou prodejci směsí typu jedlá soda + prášek proti bolení zubů. Kvalitu si musíte sami ohlídat. Opravdu kvalitní zboží jde hlavně na export. Ale i běžně se dá sehnat super kvalita – to ocení každý kdo má rád svoji nosní přepážku. Tam je to opravdu přírodní produkt. To co je na našem trhu se s tím vůbec nedá srovnávat. To je plné syntetických aditiv a účinná látka je v minimální koncentraci. Existuje dokonce služba, která Vám zašle z dovolené suvenýr přímo na Vaší adresu. Odeslání proběhne samozřejmě až po Vašem odjezdu. Doplněny aktuální (z tohoto týdne) informace o Mexiku od uživatele který si nepřeje uveřejnit Nick: Turistické oblasti: Cancun, PDC, Tulum - ceny kolem 1000 pesos, kvalita mizerná (ale pořád lepší než v Praze) a mraky podvodníků. Mimo turistické oblasti jsou ceny 200 - 300 pesos, kvalita mnohem vyšší a férový obchod. .

Latinská Amerika-kdo si jí pamatuje ten si jí pořádně neužil

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

12 reakcí

Potřebujete občas vypnout, odvázat se a přepudrovat nos?

Latinská Amerika je ta pravá destinace kde se dá užít pořádná jízda a s akční letenkou vyjde celý pobyt mnohdy levněji než večerní párty v pražském klubu. Pobyt pak získá zcela jinou dimenzi a zážitky jsou podobné jako 60-ky v Americe v éře Hippies.

Pokud nemáte vlastní, lze na místě zajistit i dámskou společnost a rozhodně není náhodné, že latinos pravidelně obsazují přední příčky v soutěžích krásy.

Na rozdíl od přísných asijských zákonů kde i za pouhé držení hrozí doživotí je zde PERRICO napůl legální a nesmí chybět na žádné společenské akci. Produkce koky je běžnou součástí zemědělství a pokud máte sociální cítění, tak vězte, že kromě narkobaronů a členů kartelů živí i nejchudší vrstvy drobných zemědělců a pěstitelů.

Nejlevněji lze zakoupit v Bolívii – cpou Vám to tam doslova na každém kroku, kvalita celkem slušná, cena začíná na 2 USD za pytlík.
Venezuela - zde nemám zkušenost, ale ocením informace.
Kolumbie (Medelin, Cali, Bogota) ceny max. 4-8 USD/pytlík podle velikosti platit cokoliv navíc je zcela zbytečné. A 20-40 USD Vám zajistí parádní jízdu na celý pobyt.

Samozřejmě na každém rohu jsou prodejci směsí typu jedlá soda + prášek proti bolení zubů. Kvalitu si musíte sami ohlídat.
Opravdu kvalitní zboží jde hlavně na export. Ale i běžně se dá sehnat super kvalita – to ocení každý kdo má rád svoji nosní přepážku. Tam je to opravdu přírodní produkt. To co je na našem trhu se s tím vůbec nedá srovnávat. To je plné syntetických aditiv a účinná látka je v minimální koncentraci.

Existuje dokonce služba, která Vám zašle z dovolené suvenýr přímo na Vaší adresu. Odeslání proběhne samozřejmě až po Vašem odjezdu.

Doplněny aktuální (z tohoto týdne) informace o Mexiku od uživatele který si nepřeje uveřejnit Nick:
Turistické oblasti: Cancun, PDC, Tulum - ceny kolem 1000 pesos, kvalita mizerná (ale pořád lepší než v Praze) a mraky podvodníků.
Mimo turistické oblasti jsou ceny 200 - 300 pesos, kvalita mnohem vyšší a férový obchod.

0

Ako provokácia celkom fajn... len neviem, či to patrí práve na tieto stránky. Adminovi odporúčam odstrániť.

0 Citovat

Ále toto nieje provokácia a tvoja odporúčanie beriem ja ako provokáciu ty slováčik bonzáčik.

Jsou to validní informace, které pomohou při návštěvě destinace.

Pokud někdo máte informace o Mexiku, tak uveďte prosím - chystám se tam letos.

0 Citovat

Tak sem myslel ze to je tady o necem jinem - ale usmazene fetky fakt nemusim

0 Citovat

Jestli sis něco dal a měl potřebu se vypovídat, tak cílovku, kterou by to zajímalo bych hledal jinde. A hodnota těch tvých informací je téměř nulová, protože ten, koho to zajímá to ví nebo zjistí i bez tvýho výplodu a jestli ses jen potřeboval pochlubit jakej jsi světák, tak mám obavy, že tady Ti moc lidí tleskat nebude.

0 Citovat

daj kontakt na overeneho dealera smiley

inak som sa pobavil, ako trolling celkom dobre smiley

0 Citovat

Jaký konkrétně informace, který se hodí někomu kdo chce kupovat fet a kdo neumí španělsky jsi tady podal kromě toho, kde jsi byl a kolik tam stojí "pytlík" - perfektní relevantní definice množství? To, že do JV Asie jezdí fetovat jen idiot ví každej soudnej člověk a co dál za "validní" info Tvůj příspěvěk obsahuje?- asi Tvé oblíbené slovo, jen možná zvaž, kde ho použít smiley
A pokud Ty tu můžeš povídat takovýhle blbosti, tak ani kdybych chtěl, tak se Ti nedokážu vyrovnat a pokud nejsi sjetej, tak si třeba všimneš, že těch diskuzí o vyšívání nebo orientálních tancích tu moc nenajdeš.
Možná si běž něco zase smrknout a doufej, že Ti tu někdo napíše podobnou hovadinu jako Ty, ale dost o tom pochybuju.

0 Citovat

Ty jsi prostě jouda - informace potupně doplňuji tak jak se ke mně dostávají a pokud tě nezajímají, tak to nekomentuj. Myslím, že je vhodné mít komplexní přehled na jenom místě.

Pojem pytlík je jedno balení - zpravidla má prodejce malé cca 1 g, nebo 1/30 unce a velké cca 5g, nebo 1/6 unce. Prodejce nemá váhu, není k tomu žádný příbalový leták se složením. Hmotnost se moc ověřit nedá, ale doporučuji vyzkoušet kvalitu každého pytlíku, obezřetnost je na místě. Nemusíte znát žádné dealery, stačí se zeptat prvního taxikáře a doveze vám to přímo do hotelu.

0 Citovat

Odporucam Indoneziu, Singapur a Bangkok Hilton

0 Citovat

Nefetuju, takže nejsem moderní. Snad se s tím nějak vyrovnám smiley

0 Citovat

Člověk aspoň snadněji pochopí proč jen v takové Limě bručí cca. 20 Čechů za drogy...

smiley

0 Citovat

Kámo, jestli já jsem jouda, tak ani nechci vědět, co jsi Ty smiley

0 Citovat

Myslím, že tohle téma bych klidně locknul.
To, že autor ví, kde a za kolik se dá sehnat fet, je jistě úchvatné v komunitě feťáků, ale tady to imho nemá co dělat. Reklamu si udělal, kdo to s ním bude řešit přes PM, at to řeší. Ale flame o tomhle tématu na CL, to ne.

Příště můžem pokračovat třeba o tom, kde a za kolik sehnat v Thajsku třináctiletou prostitutku a argumentovat tím, že to "přece k Thajsku taky tak nějak patří".

0
12 reakcí