Ahoj, mam s kamaradkou letenky na zacatek dubna 5.-9. na Mallorku. Mám rezervovaný také hotel s all inclusive, kousek od hlavního města. Nejsem si vlastně ale jistá, jestli by nebylo lepší využít třeba Airbnb a někde se tam potulovat. Nebude v zásadě ani problém někam se urvat podívat z toho hotelu a pak skončit ve vířivce. Ale nemám moc s těmito jarními tripy zkušenosti, většinou dám dost opalování a moři, tak jsem vás chtěla poprosit o nějaké rady. I jestli třeba víte, co tam vidět, kam se vydat, jestli lépe hotel, nebo nějaký pokojík a taky, jestli máte osobní zkušenosti s počasím takhle na začátku dubna. Děkuji  .

Mallorka v dubnu - tipy

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Ahoj,

mam s kamaradkou letenky na zacatek dubna 5.-9. na Mallorku. Mám rezervovaný také hotel s all inclusive, kousek od hlavního města. Nejsem si vlastně ale jistá, jestli by nebylo lepší využít třeba Airbnb a někde se tam potulovat. Nebude v zásadě ani problém někam se urvat podívat z toho hotelu a pak skončit ve vířivce.
Ale nemám moc s těmito jarními tripy zkušenosti, většinou dám dost opalování a moři, tak jsem vás chtěla poprosit o nějaké rady. I jestli třeba víte, co tam vidět, kam se vydat, jestli lépe hotel, nebo nějaký pokojík a taky, jestli máte osobní zkušenosti s počasím takhle na začátku dubna.

Děkuji smiley

0

pozicat si auto...tam v aprili zaplatis tak 10-15 euro za den za auto, mozno aj menej..a tak preskumat ostrov:)

0
1 reakce