Chystáte nějakou víkendovou párty? Chcete jí dát nový rozměr? Leťte s akční letenkou s lowcosty do Maroka přímo za zdrojem. Maroko pokrývá 70% evropské spotřeby Konopí (Kíf) a Hašiše a výroba pro vlastní potřebu je zde legální, přebytky jsou pak nabízeny k prodeji zejména turistům - velkoobchodní cena hašiše se pohybuje už kolem 1000 eur za kg. A jen pro zajímavost - pokud se ho podaří dostat přes moře, vzroste jeho cena min. na 30-ti násobek. Jediný problém bude s alkoholem, který je na místě k dostání pouze v privátních klubech, hotelových řetězcích nebo velkých supermarketech - ovšem musíte jít zadním vchodem - velmi dobře zásobený je např. francouzský Carrefour. Jako bílí nebudete stíhat odmítat nabídky obchodníků, stačí se svézt taxi, popřípadě navštívit některou z kaváren, zejména v Medině. V případě zájmu není problém se domluvit a absolvovat exkurzi přímo do výroby. Na zpáteční cestě počítejte při vstupu zpět do EU s velmi důkladnou prohlídkou se psy. .

Maroko prodloužený víkend v rauši

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

5 reakcí

Chystáte nějakou víkendovou párty?
Chcete jí dát nový rozměr?

Leťte s akční letenkou s lowcosty do Maroka přímo za zdrojem.

Maroko pokrývá 70% evropské spotřeby Konopí (Kíf) a Hašiše a výroba pro vlastní potřebu je zde legální, přebytky jsou pak nabízeny k prodeji zejména turistům - velkoobchodní cena hašiše se pohybuje už kolem 1000 eur za kg.
A jen pro zajímavost - pokud se ho podaří dostat přes moře, vzroste jeho cena min. na 30-ti násobek.

Jediný problém bude s alkoholem, který je na místě k dostání pouze v privátních klubech, hotelových řetězcích nebo velkých supermarketech - ovšem musíte jít zadním vchodem - velmi dobře zásobený je např. francouzský Carrefour.

Jako bílí nebudete stíhat odmítat nabídky obchodníků, stačí se svézt taxi, popřípadě navštívit některou z kaváren, zejména v Medině.
V případě zájmu není problém se domluvit a absolvovat exkurzi přímo do výroby.

Na zpáteční cestě počítejte při vstupu zpět do EU s velmi důkladnou prohlídkou se psy.

0

Hodláš nás postupně oblažit nabídkou drog ve všech zemích světa?
"Držení a přeprava jakéhokoliv množství drog je v Maroku trestná. Tresty jsou vysoké a odvíjí se od množství držené či pašované drogy. Trest se kromě odnětí svobody v marocké věznici skládá také z velmi vysoké pokuty (v řádu statisíců Kč), jejíž nezaplacení bývá trestáno prodloužením délky odnětí svobody o další měsíce či roky. Mnohé věznice jsou přeplněné a i relativně krátký pobyt v nich představuje velmi nepříjemnou zkušenost."
Zdroj: MZV ČR
Ale tak on i pobyt v zahraničním vězení je určitá forma zážitku, že?

0 Citovat

Jo a v Carrefouru nemaj ani kapku alkoholu, vyzkoušeno letos v lednu v Casablance, Rabatu a Meknesu...

0 Citovat

No to je hnus.. smiley

Cílová skupina je, že hledáš někoho kdo bude vozit drogy z Maroka do EU.

Zahulíš si kdekoli a alkohol teda problém. žádnou akci v tom nevidím, nebo důvod riskovat a plést se do nelegálního držení drog v Maroku. Nebo co jiného je obsahem příspěvku?

0 Citovat

Nejlepsi by bylo kdyby vsechny takove smejdy v zahranici zavreli na dozivoti a nebo rovnou usekli palici

0 Citovat

Popravde, znamy v Maroku mi vravel, ze cudzincov tam velmi neriesia - samozrejme zhabu uplne vsetko co mas a budu ocakavat nejaky mensi (500-1000dh) uplatok, ale je pre nich dolezite, odkial si to vzal. Policajtov moc mimo ciest nevidno a este som sa nestretol s nejakym prehladavanim. Vacsi problem su tajni a ich rozviedka domacich udavacov a pozorovatelov. Znamena to, ze mozes si to dat na streche riadu, ale vypalovat zobak na djamme by som neodporucal. A uz vobec neodporucam kupovat od niekoho, kto za tebou pride sam. Bud to bude uplny smejd, alebo to bude smejd este vacsi. Najlepsie je dat sa s niekym nezavazne do reci a nacat aj tuto temu.

0
5 reakcí