Baleárské ostrovy - Ibiza s akční letenkou nelze než doporučit. to je místo kde se schází příznivci klubové zábavy min. z celé Evropy. Najdete ze nejznámější kluby i DJs. Párty jsou až do rána a tak ti nejotrlejší z Vás ani nebudou potřebovat ubytování a můžou se ráno vyvalit rovnou na pláž. Střediskem a centrem dění je zejména hlavní město San Antonio a okolí. Na ostrově jezdí discobusy, které vás do klubů dopraví. Kluby jako Amnesia, Privilege, Bora, Bora a Space jsou dnes již legendou. [Upraveno administrátorem: Drogy a kur*y tady opravdu rozebírat nebudeme. Jsme cestovatelský web, ne feťácké doupě. Ještě jeden příspěvek s podobným obsahem a máš ban!!!] .

Ibiza - párty až do rána

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

18 reakcí

Baleárské ostrovy - Ibiza s akční letenkou nelze než doporučit.

to je místo kde se schází příznivci klubové zábavy min. z celé Evropy.
Najdete ze nejznámější kluby i DJs.
Párty jsou až do rána a tak ti nejotrlejší z Vás ani nebudou potřebovat ubytování a můžou se ráno vyvalit rovnou na pláž.
Střediskem a centrem dění je zejména hlavní město San Antonio a okolí.
Na ostrově jezdí discobusy, které vás do klubů dopraví.
Kluby jako Amnesia, Privilege, Bora, Bora a Space jsou dnes již legendou.

[Upraveno administrátorem: Drogy a kur*y tady opravdu rozebírat nebudeme. Jsme cestovatelský web, ne feťácké doupě. Ještě jeden příspěvek s podobným obsahem a máš ban!!!]

0

si nedas pokoj smiley

0 Citovat

hrozne ma bavi tento chlapec smiley

0 Citovat

Nejsmutnější je,že všechno co píše myslí vážně smiley

0 Citovat

ono to vobec nie je zle, tieto znalosti - kopa ludi sa ide na dovcu okrem ineho sprasit a zasukat si ... mohla by sa z toho vytvorit akasi dark sekcia fora, pristup az po overeni 18+ smiley

0 Citovat

Já myslím,že tohle sem rozhodně nepatří a pokud tolik lidí tyhle info vyhledává tak to určitě uživí vlastní stránky žádný 18+ tady.Byt mám taky svoje za sebou tohle mě tady rozhodně nezajímá.
Edit:A opakuju na to,abych věděl,že v JA seženu kdekoliv koksu,v Maroku has a na Ibize že frčí extáze fakt nepotřebuje být člověk žádnej génius a ty příspěvky nic zajímavého, nového nebo převratného nepřinášejí když odhlednu od debility toho postovat je sem.

0 Citovat

Ibiza uz nefrci, radsi Miami nebo Zrce smiley

0 Citovat

eremi, neber vsetko vazne smiley

0 Citovat

mato nemyslím, si, že bych byl ten, co tady bere všechno vážně smiley Jen stále se opakující hovadiny už mě fakt nebaví číst.

0 Citovat

Já nestihnul tu neupravenou verzi, buuuuu smiley smiley

0 Citovat

O hodně jsi přišel smiley

0 Citovat

U mně dobrý. Každý nech sa rozhodne, čo chce čítať. Podľa reakcií a počtu nahliadnutí sa dá usudzovať, že táto téma ľudí zaujíma, tak pokiaľ tam nieje fakt niečo nadobro závadné tak je to [za mňa] ou key. Škoda, že som nestihol pôvodný text smiley

Takéto miesta programovo nevyhľadávam tak nech viem, o čo prichádzam. Rád si rozšírim obzor smiley

0 Citovat

S těma kurvama to je nějaké nedorozumění - tam jsem si žádných nevšiml.
S těmi mám zážitky zejména z Vegas, JAR, Botswany, Zimbabwe a Filipín - kde se jednalo o tranďáky - ale jsou to všechno humorné historky z cestování, kdy se člověk prostě omylem někam připlete a snaží se před nimi uniknout. Ale nechci to tady rozebírat - předseda si to nepřeje.

Já naopak psal, že tam je velké množství studentek - zejména Angličanek a řádí jak utržené ze řetězu. Stávají se z nich vlivem alkoholu a dalších stimulantů sexuální predátorky které loví ve skupinách a vzhledem k tomu, že ne každá je hezká - spíš naopak, tak musí být člověk při výběru ve střehu. A také aby něco ještě nechytil...

Nechci tady také rozebírat drogy, ale nelze pominout fakt, že tak 8 z 10-ti lidí tam prostě zobe a je to jeden z hlavních důvodů proč se tam jezdí.
Kdo bude chtít další info tak musí hledat jinde.

0 Citovat

Ona je potíž především v tom, že i kdybych náhodou byl takový zoufalec a chtěl trávit čas na cestách fetováním,tak informační hodnota těch tvých "rad" je prakticky nulová. Spíš máš potřebu se tady exhibovat a dokazovat komusi jaký jsi tuze nekonvenční cestovatel.
Ale můžeš zkusit rozjet vlastní stránky cestujzfetovane.com a uvidíš zda se to chytne.

0 Citovat

No s tím můžeš začít kdykoliv a nemusíš být zrovna zoufalec.

0 Citovat

Kdo má zájem o účast na nějaké party na Ibize, může využít aktuální akce Air Berlin.

Z Mnichova za 2.669 czk.

0 Citovat

Ty jsi prostě démon smiley

0 Citovat

Chcete se zúčastnit párty - je tady další akce pro letenky na Ibizu.

Rezervujte: přímo na www.condor.de

•Dostupné termíny z Mnichova: 30. 5. – 2. 6. (1891 Kč), 23. 5. – 2. 6. (1891 Kč), 6. 9. – 9. 6., 11. 7. – 22. 7. (2702 Kč), 22. 7. – 28. 7. (3243 Kč)
•Dostupné termíny z Lipska: 12. 5. – 19. 5. (2432 Kč), 16. 6. – 23. 6. (2702 Kč), 7. 7. – 14. 7. (2702 Kč), 18. 8. – 25. 8. (2702 Kč)
•Zavazadla v ceně: 6kg kabinové, pokud byste chtěli i 20kg k odbavení, volte tarif Economy Class, tam i zpět vás to vyjde o 20 EUR více

0 Citovat

Skoda ze to na tejden..

Ja sem byl na Ibize celej tejden jen jednou a uz bych to znova nezopakoval.. Prodlouzenej vikend je idealni.. smiley I 4 dny pri posledni ceste byly moc smiley

0
18 reakcí