Zdravím vás ,chtěl bych vás poprosit o radu. V létě letíme s přítelkyní na 10 dní na Krétu bez cestovky. Chtěli bychom si vypujčit auto na cca 4 dny ale co pročítáme články na webech a forech není nám zcela jasné jak je to s pojíštěním auta. U některých společností je totiž napsáno že v případě havarie bude vyžadována spoluučast až do výše 500 Euro. Mohly byste nám někdo kdo má už zkušenosti s pujčováním auta na Krétě poradit nějakou dobrou autopujčovnu která má kompletní pojištění bez té spoluučasti a která by nám auto přivezla i si pro auto bezplatně dojela do našeho hotelu? Hotel máme v letovisku Malia. A ještě jeden dotaz: Máte někdo zkušenosti s dopravou autobusem z letiště Heraklion do Malie (společnost KTEL) . Děkuji moc za odpovědi  .

Kréta Autopujčovna

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

10 reakcí

Zdravím vás ,chtěl bych vás poprosit o radu. V létě letíme s přítelkyní na 10 dní na Krétu bez cestovky. Chtěli bychom si vypujčit auto na cca 4 dny ale co pročítáme články na webech a forech není nám zcela jasné jak je to s pojíštěním auta. U některých společností je totiž napsáno že v případě havarie bude vyžadována spoluučast až do výše 500 Euro. Mohly byste nám někdo kdo má už zkušenosti s pujčováním auta na Krétě poradit nějakou dobrou autopujčovnu která má kompletní pojištění bez té spoluučasti a která by nám auto přivezla i si pro auto bezplatně dojela do našeho hotelu? Hotel máme v letovisku Malia. A ještě jeden dotaz: Máte někdo zkušenosti s dopravou autobusem z letiště Heraklion do Malie (společnost KTEL) .
Děkuji moc za odpovědi smiley smiley

0

Na letisku v Heraklione 3 min pešo od terminalu je Athenscar http://www.athenscars-crete.gr/car-hire/ , pri východe čaká chlapík s cedulkou,výborné ceny, plné poistenie v cene, žiadne kreditky a záloha, platba pri prebratí auta v hotovosti, palivová politika empty- empty, autá staršie, ale dá sa, požičanie v sezóne vlani 140€/ týždeň

0 Citovat

Máte někdo zkušenosti s touto místní autopůjčovnou na Krétě?

http://www.kreta-mietwagen.de/uk-index.html


0 Citovat

Nie, ale mozem odporucit tuto pozicovnu:

http://www.eurocars-crete.com/

0 Citovat

Pokud si chcete půjčit auto na Krétě, doporučuji půjčovnu Crete Automobile. Majitelka je Češka a auta mají v této době, kdy je všude hrozně draho, přesně za poloviční cenu (oslovila jsem čtyři autopůjčovny a ceny od 700 do 900 Euro za 14 dní, v této autopůjčovně 440 Euro i s doručením auta na požadovanou adresu a plným pojištěním). Vše bylo na čas a výhoda je česky mluvící podpora.

0 Citovat

Já bych to vzal naopak a spíše doporučil, kde si auto na Krétě letos nepůjčovat. Je pravda, že aut bylo málo už i začátkem července, potřeboval jsem auto na letišti v Chanii na týden, hodně půjčoven mi napsalo, že už nemají, až jsem našel přijatelnou půjčovnu na internetu s názvem AUTOHIRE rent a car. Zapůjčen malý C1 za 203e na týden. Kluk s mým jménem mě na letišti čekal, dostal jsem C1 s nájezdem 70000km doskrabanou dojebanou a fakticky po smrti, ale s plnou pojistkou takže se to neřešilo. Odjeli jsme do nedalekého sídla sepsat papíry, vytahuju kartu a on že ne, že jsou tu novi a nemají mašinku jen cash. Ten jsem neměl, tak mě manik tím autem poslal na letiště do ATM vybrat, řadící páka jako bych kvedlal v kýblu plném vaty, na airportu jen zlodějské Euronet bankomaty, až na konci jeden z bank Pireus s přijatelným poplatkem za výběr 3e ale nabízející DCC s navýšením kurzu o 8 procent, stačilo odkliknout ne. Pak mi málem zhabal kartu, vyjela jen kousek a vlhkou rukou nešla vyndat, naštěstí jsem si pomohl tričkem. Vracím se do půjčovny, platím. Auto bez USB, ještě se starou dírou na zapalovač, nevadí, vozím 12V Changer. Další den jsem si všimnul, že že sloupku na koberec teče nějaká červená kapalina, odborník nejsem, dodnes nevím, co to bylo, s autem jsem na Krétě najel asi 700km. Vrácení bez problémů, auto otevřené a klíče v kastlíku. Jinak mají ještě dvě nebo tři Pandy asi v podobném stavu. 

Takže pokud se vám budou snažit vnutit tento černý shit, snad jediné auto na Krétě co je černé kde se spolehlivě uvarite, tak nebrat.

 

 

0 Citovat

Zdravím, doporučí někdo půjčovnu na Krétě - letiště Heraklion? Dle hodnocení z googlu má většina hodnocení 5 hvězdiček, což je až zarážející. Půjčovnu s plným pojištěním a bez kreditní karty. Děkuji.

0 Citovat

Výše zmíněná půjčovna crete automobile, vyzkoušeno za covidu, vše bez problémů, včetně rychlého vyřešení prořízlé pneu.

0 Citovat

Rovněž připojuji hlas pro Crete Automobile - ochota i nad ramec smlouvy, auto ve velmi dobrém stavu,   měli jsme plne pojištění bez spoluúčasti.

0 Citovat

Já mám pozitivní zkušenost z loňska s CarsSpot.gr. Cena o prázdninách 20 euro/den vč pojištění a neomezených kilometrů. 

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes https://economybookings.tp.st/PBudWWBo zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace. 

0
10 reakcí