Nedávno se tady probíral český start-up Skypicker a tak by mě zajímaly vaše názory na další službu "made in Czech" jménem Tripomatic www.tripomatic.com Máte někdo zkušenosti / používáte / co si o tom myslíte? .

Tripomatic

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Nedávno se tady probíral český start-up Skypicker a tak by mě zajímaly vaše názory na další službu "made in Czech" jménem Tripomatic
www.tripomatic.com
Máte někdo zkušenosti / používáte / co si o tom myslíte?

0

Používám prakticky při každé cestě poslední 2 roky a nemůžu si ji vynachválit. Mám ten jejich premium účet, který jsem kupoval hlavně kvůli offline mapám po celém světě. Kdekoliv teď jedu, stáhnu si mapu do telefonu. Mapy jsou postavené nad open street mapami a zobrazují vám navíc taky cíle, které jste si naplánovali. I pro plánovaní itineráře je to fajn. Začnu tvořit nějaký itinerář pro nějakou lokaci a už mám na výběr XY aktrakcí v daném místě včetně informací o vstupném, otevírací době. Kromě těch opravdu profláknutých typu Louvre v Paříži jsou tam, ale i místa, na která by člověk jen tak nenarazil - pro mě např. výborné kavárny v Berlíně.

Navíc pro každý den Vám appka "hlídá čas". Prostě vidíte kolik času zhruba spotřebujete na atrakce které jste si naplánovali + přesuny mezi nimi. Navíc navrhuje taky trasu, jak se mezi místy přemisťovat. Celý itinerář je potom možné stáhnout offline jako PDF.

Nabízí taky už připravené itineráře typu Paříž ve 3 dnech nebo to nejdůležitejší z Berlína v jednom dni. Což může posloužit jako vodítko, pokud má člověk někde jen omezené množství času.

Takže za mě určitě stojí minimálně za zkoušku. smiley

0
1 reakce