Zdravím, chystám se do Dubaje a mela bych pár otázek. Budu ráda za jakoukoli radu nebo tip, díky. 1.do Dubaje jedu na týden a samozrejmne bych toho ráda stihla co nejvíc. Na internetu už jsem se tak trochu divala co chci vidět, ale stejne bych ráda ještě nějaké tipy a rady. Rozhodně si nechci nechat ujít nejvyšší budovu světa, fontánu a tržnici. Slyšela sem že těch tržnic je tam ale více a jsou rozdělený podle toho, co se na nich nachází. Která podle vás je nejlepší? Jdá se na nich dobře smlouvat? Dále jsme slyšela že většinu atrakcí je lepší rezervovat dopředu na internetu kvůli ceně. Poradíte mi kde prosím? Například kdybych chtěla rezervovat návštěvu v Burdž Chalífa. Ale tak všeobecně, jestli je nějaká stránka, kde si mužů rezervovat atrakce, restaurace,.. dopředu. 2. Dále bych se ráda zeptala na oblečení. Jedu začátkem června a teplota v Dubaji by měla být okolo 35. Rozhodně se mě nechtějí nosit trička s rukávem nebo delší kraťase. Neříkám že muj styl je "výstřih ke kolenám, břicho a zadek venku" ale 3/4 taky nenosím. Myslite že by to mohl být problém? Kupovat oblečení na týden se mě nechce, ale nic co by mě zakrývalo kolena nebo ramena nemám (jo, zimni bundu) a upřímně do toho počasí by se mě nic takový ani nosit nechtělo. A v případě návštěvy mešity mi nějaký šátek půjčí, že? 3. No a jak je to v Dubaji s bezpečností? Je mi 21 a rozhodně nevypadam jako nějaká ranařka, která se ubrání. Jedu s mamkou, takže samotný dvě holky. Přes den ani takovej strach nemám, ale nocí se celkem bojím. Určíte večer si budeme chtít zajít někam na drink (ano, jsem smířená ze to bude nealko) a je celkem mozny ze se budeme chtít na hotel vrátit někdy pozdě v noci. Myslite že je to v pohodě nebo si máme raději ten noční drink odpustit? Klidně jestli budete mit nějaké další rady, tak uvítám, diky moc za odpovědi .

Dubaj - tipy a rady

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

Třeba, nebo lépe https://centaurusint.net/index.php  ten je lépe situován v centru, poblíž Hiltonů a Double Tree a mají tam do 24h:-)

 
0 Citovat

Koukám, že tam mají 24x Carlsberg za 88 AED, to není špatný... :-)

0 Citovat

A třeba ruská, indická nebo filipínská piva za polovic, nějaká i 2,- AED... Navíc časté akce 2 za cenu jedné, láhev kořalky a k tomu balení piva atd... Jezdili jsem tam z pláže Hilton Spa každou chvíli.  Za cenu 1 točeného tady byla igelitka s ledem plná piv a nealka i s taxi:-)

0