Hotels.com nabízí ku příležitosti spojení s HotelClub slevu 15%, kdy stačí zadat email pro přihlášení k zasílání newsletterů...u všeho co jsem zkoušel mi to cenu opravdu stáhlo https://pages.mail.hotels.com/g2/hotelclub-signup .

Sleva 15% na hotels.com

Založil ve fóru Tipy na ubytování

11 reakcí

Hotels.com nabízí ku příležitosti spojení s HotelClub slevu 15%, kdy stačí zadat email pro přihlášení k zasílání newsletterů...u všeho co jsem zkoušel mi to cenu opravdu stáhlo

https://pages.mail.hotels.com/g2/hotelclub-signup

0

Sorry, you're not eligible for this offer.
Please see our website.

Nemáte jeden kod navíc? Docela by se hodil.

0 Citovat

kod mi sice přišel, ale i u hotelů, kde to mělo proužek, že by měl jít uplatnit to ve výsledku pak ani nešlo zadat, takže nejspíš není moc o co stát (zkoušeno Toulouse na září, již mám vybraný konkrétní hotel, jen jsem koukal, zda by nevyšel levněji a zkoušel jsem i asi 6 dalších hotelů okolo)

0 Citovat

Mne naopak kódy na hotels, venere, expedia i orbitz fungujú takmer vždy - treba ale zadať možnosť zaplatiť hneď a nie až v hoteli, vtedy sa políčko pre kód odblokuje.

0 Citovat

Nemate niekto nahodou kod na hotels.com, ktory nevyuzijete? Resp. neviete o nejakom zlavovom kode? Dik

0 Citovat

cheaptickets.com -19% code SOSUNNY, venere.com -12% AFFQ2OLK65 třeba...

0 Citovat

Facts zum Prozent-Gutschein Venere
◾Code: AFFEXBIR01TD
◾Gutscheinwert: 12%
◾Buchungszeitraum: bis 22. Mai 2016
◾Reisezeitraum: 31. Dezember 2016
◾Mindestaufenthalt: 1 Nacht
◾Sonstiges: Liste nicht teilnehmender Häuser
zdroj: exbir.de

0 Citovat

Ešte jedna vec. Ak nie si registrovaný, registruj sa a máš potom prístup k "tajným" cenám na vybrané hotely+ voucher code.

0 Citovat

tipujem, že ale pri hento nemeckom kupóne je v podmienkach, že musíš byť z Nemecka takže na to by som si dával tiež pozor smiley

0 Citovat

a?
Myslíš, že ťa neubytujú? x-krát na DE kupóny kupované a bez problémov. Keby som si bral takéto ich srandovné podmienky k srdcu, tak sa nedoplatím.
Keď sa niekomu trasú z toho kolená, aký problém zadať DE adresu.

0 Citovat

Nevím, jestli to na fóru někde zaznělo, ale pokud jedete na hotels.com slevové kupony, pak většinou automaticky nepočítají noci do rewards programu. Výhodné mi spíš přijde dělat rezervace přes topcashback a k tomu sbírat noci.

0 Citovat

Sice se zpožděním, ale potvrzuju, že kód jsem v pohodě uplatnil, i když nejsem z Německa. V hotelu to nikoho nezajímalo, jen si vzali potvrzení. Je sice pravda, že na nás začal na recepci německy, takže jsme řekli, že jsme z ČR a hned se chlubil, že dokáže říct česky "pivo" smiley

0
11 reakcí