Ahoj, máte nějaké zkušenosti s vyhledávačem Amoma.com? V některých hotelech mají výrazně nižší ceny než konkurenční hotelové srovnávače. .

Amoma.com

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

Ahoj, máte nějaké zkušenosti s vyhledávačem Amoma.com? V některých hotelech mají výrazně nižší ceny než konkurenční hotelové srovnávače.

0

Ano, nikdy nebyl žádný problém.

0 Citovat

jen co jsem se tak díval, tak nenabízí bezplatné zrušené, alespoň teda u asi 10 hotelů co jsem kontroloval, když byla cena řekněme kolem 4 tisíc za dvě noci, tak i při zrušení 2 měsíce předem si chtěli nechat asi 1 000 kč poplatek, kdežto třeba booking nebo hotels vrátí vše ve vybraných (většinou dražších) variantách rezervace

0 Citovat

tak to už vím, že amomu riskovat nebudu, na benátky jsem tam třeba viděl zajímavý hotel za 4 tisíce na 2 noci, ale tím pádem, když čtu ten systém, tak to riskovat nebudu. ve spojení s tím, že to nejde bezplatně zrušit už vůbec ne.

takhle jsem si našel hotel v mestre za asi 3500 na 2 noci se snídání a lepší typ pokoje s výhledem s bezplatným stornem na travelpony, přičemž na bookingu a podobně stojí přes 9 tisíc smiley

0 Citovat

co se tyce placeni, platit jsem MasterCard debetni kartou (mel byt poplatek za platbu 0), a nauctovali mi poplatek jako kdybych mel kreditku (cca 200Kc), a na emailovou komunikaci, ze jsem mel debetni kartu a uctovali si poplatek neopravnene, me chteli presvedcit, ze mam kreditku a pak odpovidali jen prazdnymi frazemi, takze pripravte se pripadne na tento problem

0 Citovat

Tak to v pohodě, já používám vždy kreditku.

Teď jsem našla hotel přes Trivago, kde mi to hodilo stránku Amoma.com, kde mají cenu cca o 4tisíce levnější za ten samý pokoj..ale zase na booking je ta sleva 10% z ceny zájezdu, což dělá víc než 4 tisíce..

Myslíte že je bezpečné rezervovat přes Amoma.com?

Nemám s ním žádné zkušenosti, zatím jsem vždy používala jen Booking.

Díky

0 Citovat

Mám s něma za poslední roky desítky rezervací a bez jediného problému.

0 Citovat

Taky jsem poprvé využila amomu..doufám, že všechno klapne, v neděli vyrážíme.

Jen ten jejich "poukaz" mi příjde trochu fórový, tak nás snad ubytují :-D

0 Citovat

michaeladur napsal(a):

Taky jsem poprvé využila amomu..doufám, že všechno klapne, v neděli vyrážíme.

Jen ten jejich "poukaz" mi příjde trochu fórový, tak nás snad ubytují :-D

jj, taky jsem je prubnul poprvé a ten "poukaz" fakt vypadá, jako bych si ho vytvořil na kompu sám...;)

0 Citovat

Ja jsem Amomu pouzil uz nekolikrat a uplne v poho..

Nicmene jedna zajimavost ze dneska - bookoval jsem pred chvili 5* na Manhattanu (AC chybka) a vyplnil jsem prvni cast formulare (email, telefon, jmeno) a nechal jsem otevreny browser - behem 5ti minut call z Amoma s tim, ze kdyz rezervaci dokoncime, tak dostaneme navic 5% discount na celou rezervaci (a to cena byla nejlevnejsi ze vsech OTA uz pred slevou).. A jak rekli tak se opravdu stalo.. :)

0 Citovat

Aktuální sleva - asi černé úterý nebo tak něco? -10% | COUPON CODE AMO2011

0 Citovat

Slevu 10% mají víceméně stále, ale má to jednu podmínku. Je potřeba jít přímo přes jejich web. Ušetřit se tím dá jen pár korun většinou. Pokud se na stránku nechá člověk přesměrovat třeba s hotelscombinede.com, kde je lepší cena, tak kupón nefunguje.

0 Citovat

Tak jsem právě zjistil, že Amoma trošku lže. :) "Flexible cancellation policy" zřejmě nic neznamená a "Only 1 room left on our site" taky ne. Nicméně jsem tam našel nabídky, které jinde nebyly, tak mi to až tak nevadí, jen už jim nebudu všechno věřit.

0 Citovat

S počtem zbývajících pokojů lžou všechny weby. Jinak u dané rezervace musí být přímo uvedeno, že jde případně zrušit a je tam pak i do kdy.

0 Citovat

Třeba ty moje rezervace do určitého data zrušit jdou, ale za poplatek, který se rovná původní výši ceny za noc v pokoji (před onou výjimečnou, v podstatě celoroční, 10% slevou)... a po tomto datu taky, stále za stejnou cenu. Tomu teda flexibilní podmínky neříkám.

0 Citovat

Je pravda, že oni se na zrušitelné rezervace moc nespecializují a v drtivé většině jsou fixní. Často mají fixní poplatek okolo 1000Kč za zrušení, který u pouze jedné noci ztrácí smysl. Při více nocích je stále stejný, ale je to v podmínkách u platby jasně napsáno.

0 Citovat

Našel jsem zajímavý porovnávač cen ubytování https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL Tento systém srovnává ceny na stovkách rezervačních systémů jako je booking, agoda atd.

0 Citovat

tak nám zabili Amomu! Jedinkrát v životě si přes ně člověk udělá jednu ze stovek svých rezervací a oni kleknou...

0 Citovat

uf jeste ze az po sezone, v lete jsme  byli v Recku a bez problemu.

0 Citovat

nemila sprava od nich dnes rano, vsetko zaplatene. neporadite niekto, ako teraz postupovat?

0 Citovat

Pokud jsi platila kartou, tak reklamace u banky...

0 Citovat

super,  vdaka za info. pisala som aj do hotela, ci nie je sanca, ze ta rezervacia existuje, tak som zvedava...

0 Citovat

z hotelu ti napíší že rezervace zatím drží, ale že máš zavolat pár dnů před plánovaným pobytem, protože storna jim teprve budou v mezičase chodit. viz můj případ. čili asi mrkni po alternativním ubytování s možností storna.

0 Citovat

Zajímavé, že na Facebooku  u jejich stránek  jakoby se nic nedělo...  

0 Citovat

Tak administrátor už nedostal měsíc zaplaceno, tak na to dlabe.

0