Dříve to byl pouze rezervační systém, nyní už funguje i jako vyhledávač s přesměrováním na hotels, getaroom a další rezervační portály, ale některé hotely lze stále rezervovat i přímo přes travelpony, což je občas velmi výhodné a především u lepších hotelů. Pro konkrétní příklad: Hotel Ambasciatori (Mestre - Benátky) v termínu 18. až 20. července 2016 - lepší typ pokoje se snídaní za 148 usd (cca 3500 kč) na travelpony, stejný typ pokoje nabízí hotels.com za 9 tisíc kč, Amoma a jiné servery hotel nabízí třeba kolem 4 tisíc, ale s poplatkem za storno. TravelPony většinou nabízí bezplatné storno 72 hodin před příjezdem (v době rezervace platíte celou částku v usd, v dolarech to taky vrací při rušení, takže může dojít ke kurzovému rozdílu), info o možnosti storna se dozvíte při zadávání vašich údajů po zvolení konkrétního hotelu a typu pokoje dole na stránce. Viz možnosti storna Navíc při registraci přes můj odkaz získáte 35 usd slevu na rezervaci přímo přes travelpony v minimální hodnotě 200 usd (klidně to může být levný hotel na 4 noci) Občas ještě nabízí slevové kody na cca 5% až 10%, ale často jsou ceny v době této akce vyšší, takže reálná úspora není tak vysoká a tyto slevy nejdou kombinovat se slevou 35 usd za doporučení. Osobně jsem přes TravelPony bydlel 3 noci pokaždé v jiném hotelu v Miláně, kde jsem dvakrát dokonce dostal snídani zdarma, ikdyž jsem objednával levnější variantu bez snídaní, 2 noci již dříve v Mestre, 2 noci v Londýně, kde jsem automaticky zdarma obdržel snad všechny možné upgrady jako internet, televize, pozdní checkout a další výhody ... 2 rezervace jsem u nich rušil a peníze na kartu vrátili bez zbytečných odkladů během snad 2 nebo 3 dnů po zrušení. Celkově hodnotím tedy velmi kladně, ikdyž zajímavá cena rozhodně není na všechny hotely, takže jako vždy to chce hledat a hledat .

TravelPony.com - nyní jako vyhledávač, 35 usd sleva

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

0 reakcí

Dříve to byl pouze rezervační systém, nyní už funguje i jako vyhledávač s přesměrováním na hotels, getaroom a další rezervační portály, ale některé hotely lze stále rezervovat i přímo přes travelpony, což je občas velmi výhodné a především u lepších hotelů.

Pro konkrétní příklad: Hotel Ambasciatori (Mestre - Benátky) v termínu 18. až 20. července 2016 - lepší typ pokoje se snídaní za 148 usd (cca 3500 kč) na travelpony, stejný typ pokoje nabízí hotels.com za 9 tisíc kč, Amoma a jiné servery hotel nabízí třeba kolem 4 tisíc, ale s poplatkem za storno. TravelPony většinou nabízí bezplatné storno 72 hodin před příjezdem (v době rezervace platíte celou částku v usd, v dolarech to taky vrací při rušení, takže může dojít ke kurzovému rozdílu), info o možnosti storna se dozvíte při zadávání vašich údajů po zvolení konkrétního hotelu a typu pokoje dole na stránce.

Viz možnosti storna


Navíc při registraci přes můj odkaz získáte 35 usd slevu na rezervaci přímo přes travelpony v minimální hodnotě 200 usd (klidně to může být levný hotel na 4 noci)

Občas ještě nabízí slevové kody na cca 5% až 10%, ale často jsou ceny v době této akce vyšší, takže reálná úspora není tak vysoká a tyto slevy nejdou kombinovat se slevou 35 usd za doporučení.

Osobně jsem přes TravelPony bydlel 3 noci pokaždé v jiném hotelu v Miláně, kde jsem dvakrát dokonce dostal snídani zdarma, ikdyž jsem objednával levnější variantu bez snídaní, 2 noci již dříve v Mestre, 2 noci v Londýně, kde jsem automaticky zdarma obdržel snad všechny možné upgrady jako internet, televize, pozdní checkout a další výhody ... 2 rezervace jsem u nich rušil a peníze na kartu vrátili bez zbytečných odkladů během snad 2 nebo 3 dnů po zrušení.

Celkově hodnotím tedy velmi kladně, ikdyž zajímavá cena rozhodně není na všechny hotely, takže jako vždy to chce hledat a hledat

0
0 reakcí