Ahoj, potřebuju ubytování ve Washingtonu na 2 noci. Máte někdo na tip na hotel, případně čtvrť kde se ubytovat? Ideálně s dobrou dostupností centra. Cena - čím míň, tím líp. Max tak 120 USD/noc. Přemýšlím taky nad variantou vybrat hotel na poslední chvíli - pár dní předem, s tím že je šance chytnout nějaké slevy na poslední pokoje. .

Washington - tipy na hotel, čtvrť

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

9 reakcí

Ahoj,

potřebuju ubytování ve Washingtonu na 2 noci. Máte někdo na tip na hotel, případně čtvrť kde se ubytovat? Ideálně s dobrou dostupností centra. Cena - čím míň, tím líp. Max tak 120 USD/noc.

Přemýšlím taky nad variantou vybrat hotel na poslední chvíli - pár dní předem, s tím že je šance chytnout nějaké slevy na poslední pokoje.

0

Me by zajimalo co je silene drahe mesto - prece takovych mest je hodne - stejne by se to dalo napsat o praze - proste jde jen o to kolik mam penez a co si mozu dovolit

0 Citovat

no dalo, lenze v Prahe mas na vyber uplne od lowcostu (povedzme ze 200 CZK na noc) az po 5* hotely, ale ako pozeram DC, tam len hostel zacina od 25 euro na noc, double room od 100 euro (pozeram na rychlo booking.com) a ten arlington v rovnake datumy, tiez len o nejakych 20 euro lacnejsi. ja osobne nerad velmi minam na ubytko, u mna to je vacsinou na prespanie a vlastne najviac som platil v Dubaji cca 70 euro na noc pre dvoch, lebo tam ani ina moznost nebola. Inak sa pri mojich destinaciach zmestim do 30 euro na noc pre dvoch (izba, nie hostel) bez toho, aby rating ubytka klesol pod 7/10.

0 Citovat

ja neviem, ci fakt potrebujete hotel.
v DC je mnozstvo prilezitosti na ubytovanie cez airbnb, je to bezpecne, pohodlne a vobec nie enormne drahe...sama som to absolvovala bez jedineho zadrhu.
auto ani taxik nie je potrebne, v meste sa da hybat metrom/autobusmi aj z letiska, v centre bicyklami, takze to vobec nemusi byt drahe mesto, treba pouzit rozum a internet.
check it out
renata

0 Citovat

stredna a vychodna Europa, Azia ... mna uz ten zapad nebavi, vsetko je na jedno kopyto, milion turistov a predrazene smiley (ale aj tam sa skusam zmestit do 50 eur/izba)

0 Citovat

On i ten mega předražený Londýn se dá levně, teď jsem našim bookovala pěkný Airbnb pokoj ve druhé zóně za 32 éček pro dva lidi, takže to levně i jde, jen ne v hotelích. Každopádně je pravda, že milion turistů tam tentokrát bylo, člověk pořád někde čte na internetu totální hysterii, jak už lidi nepojedou ani do supermarketu za rakouskou hranici, ale najednou je půlka Evropy nasáčkovaná v Londýně, který těžce kapacitně nestíhá :/

0 Citovat

Londyn je taky pekny priklad pasce smiley letenka lacna, aj ja som tam letel za 2 eura, ale tam uz len na vstupoch dokaze clovek skrachovat smiley (no a to nepsominam este tragediu menom Terravision, ktora zlyhala a full fare na Stansted Express je riadna palka)

0 Citovat

Huh, tak to já jsem jednou díky zpoždění Ryanairu nestihla Stansted Express, musela jsem si koupit full fare lístek na National Express za asi 12 liber a už to mi připadalo jako hrůza největší (když to normálně člověk kupuje za nějakých 6), full fare na Stansted Express bych asi nepřežila smiley Každopádně zrovna na vstupy mi Londýn připadal vždycky super, galerie a muzea zadarmo (resp. aspoň ty stálé expozice), Sky Garden zadarmo (mimochodem doporučuji, fakt super výhled, 360°), vyžití pro všechny.

0 Citovat

hej Skygarden super, ale ked sme chceli len tak nakuknut do Westminster Abbey, alebo St. Paul's Cathedrale... smiley
No nic...v tomto je najlepsi Washington..vsetko zdarma smiley

0 Citovat

Ahoj,
ve Washingtonu se mi zatím líbilo asi nejvíc ze všech US měst. Ubytováni jsme měli s kamarádem přes AirBnb ve čtvrti Capitol Hill za necelé 2tis na noc.

Výměnou za vyšší cenu jsme měli všechno v docházkové vzdálenosti, nemuseli jsme použít MHD. Měli jsme pro sebe celé patro domu s vlastním vchodem. Majitelka ani nebyla doma, klíče jsme si vzali ze schránky a nakonec je tam zase vrátili. Takže žádný problém s check in/out.

Všude už používám jen Airbnb, cena/výkon s hotely nesrovnatelná. V NYC pokoj v Astorii 10min od Central Parku metrem za 800,- na noc pro 2. Teďka v únoru 2 bloky od Miami Beach taky 2tis/noc.

0
9 reakcí