pro pobavení... Byl jsem začátkem měsíce na služební cestě v Belgii. Hotel podprůměrný, především špinavý. Snídani kterou jsem si extra připlácel (10€) jsem radši ani neokusil, protože vše okolo bylo špinavé a já měl před sebou celodenní jednání. Když jsem odjížděl chtěl jsem doklad o zaplacení. Majitel, recepční, uklízeč a servírka v jednom mi sdělil že mu došel toner ale ať mu dám email že mi to pošle na email. Nevidím problém... Doklad nedorazil, a po 5 telefonátech na booking.com, kteří ho neustále urgovali mi napsali toto: _________________________________________________ Vážený pane XY, Děkujeme Vám, že jste si vybral Booking.com. Obracíme se na Vás z důvodu Vaší rezervace 198559320, Hotel De Keizer, check-in 2016-05-01, check-out 2016-05-02. Hotel De Keizer nás informoval, že nebude schopen fakturu odeslat z toho důvodu, že jste vyvěsil velmi nízké hodnocení na naší webové stránce. Snažil jsem se to ubytování rozumluvit, nicméně ubytovací zařízení bohužel nemají povinnost vystavovat faktury, a tedy se opravdu mohou takto rozhodnout. Pokud doklad opravdu nutně potřebujete, možná by stálo za zvážení, zda byste hodnocení nezměnil, nebo alespoň nesmazal, když je to pro ubytovatele takto důležité. Omlouváme se Vám za nepříjemnosti. Pokud si přejete kontaktovat přímo ubytování, můžete použít následující kontaktní údaje: Hotel De Keizer Tel.: +32472772026 V případě jakýchkoli dalších otázek nás neváhejte kontaktovat. S pozdravem -- XY Booking.com Customer Service Team _________________________________________________ Hodnocení pokud budu měnit tak ještě dolu a přidám fotku se snídaně kterou sem nepřidal. Přemýšlím že zašlu stížnost na belgické úřady. Doklad z platby kartou mám. .

Zkažená belgická pralinka

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

pro pobavení...

Byl jsem začátkem měsíce na služební cestě v Belgii. Hotel podprůměrný, především špinavý. Snídani kterou jsem si extra připlácel (10€) jsem radši ani neokusil, protože vše okolo bylo špinavé a já měl před sebou celodenní jednání. Když jsem odjížděl chtěl jsem doklad o zaplacení. Majitel, recepční, uklízeč a servírka v jednom mi sdělil že mu došel toner ale ať mu dám email že mi to pošle na email. Nevidím problém...

Doklad nedorazil, a po 5 telefonátech na booking.com, kteří ho neustále urgovali mi napsali toto:

_________________________________________________
Vážený pane XY,
Děkujeme Vám, že jste si vybral Booking.com.
Obracíme se na Vás z důvodu Vaší rezervace 198559320, Hotel De Keizer, check-in 2016-05-01, check-out 2016-05-02.
Hotel De Keizer nás informoval, že nebude schopen fakturu odeslat z toho důvodu, že jste vyvěsil velmi nízké hodnocení na naší webové stránce. Snažil jsem se to ubytování rozumluvit, nicméně ubytovací zařízení bohužel nemají povinnost vystavovat faktury, a tedy se opravdu mohou takto rozhodnout.
Pokud doklad opravdu nutně potřebujete, možná by stálo za zvážení, zda byste hodnocení nezměnil, nebo alespoň nesmazal, když je to pro ubytovatele takto důležité.
Omlouváme se Vám za nepříjemnosti.
Pokud si přejete kontaktovat přímo ubytování, můžete použít následující kontaktní údaje:
Hotel De Keizer
Tel.: +32472772026
V případě jakýchkoli dalších otázek nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
--
XY
Booking.com Customer Service Team
_________________________________________________



Hodnocení pokud budu měnit tak ještě dolu a přidám fotku se snídaně kterou sem nepřidal.
Přemýšlím že zašlu stížnost na belgické úřady. Doklad z platby kartou mám.

0

Krasa, u nas pomaly za nevydany blok z pokladne v krcme za jedno pivo by popravili, ale v centre EU je to asi jedno... Inak klasicky Brusel - podpriemerne sluzby za 5* ceny

0 Citovat

Ty jo, tak to mi spadla brada. Samozřejmě je TOTÁLNÍ nesmysl, že ubytování není povinno poskytnout fakturu a být Tebou, opravdu to řeším přes belgické úřady. Zřejmě přes evropské sdružení na obranu spotřebitele, který mají pobočky v každé zemi. Druhá věc je zvážit stížnost i na toho chytráka na podpoře booking.com, protože předpokládám musí sídlit někde hodně mimo Evropu, aby napsal takovou totální kravinu smiley
Normálně mě to vytočilo za Tebe smiley

0 Citovat

klasicky Brusel - podpriemerne sluzby za 5* ceny === výstižný marketingový slogan.

===
Ved tomu hotelu napíšte, že pošlete informáciu na danový úrad, a pripíšte k hodoteniu na booking.com, že ste nevydanie faktúry, museli reklamovať danový úrad.

Ps: ked vám pošle tú faktúru, napíšte aj tak danovákom, pravdepobodne danový úrad nájde doklad o nákupe farby/tonera do tlačiarne z veľmi neskorej doby u daného podnikateľa.

Ps: český daňový úrad iste bude požadovať zdokladovanie pracovnej cesty, ak to má byť preukazateľne vynaložený daňový výdavok.
Zamestnancovi vyslanému na zahraničnú pracovnú cestu patria nasledujúce nárokové náhrady
náhrada preukázaných výdavkov za ubytovanie
v CR to bude to isté.

0 Citovat

Ale inak sa mi páčia tie hlášky z booking.com, ako pre retail ovečky.

0 Citovat

Nejdřív jsem se bál, že to bude detailní popis nějaké nevolnosti s pralinkou, ale tohle by mě taky naštvalo. Taky se přimlouvám za to, aby sis tohle nenechal líbit, to jsou způsoby ranného kapitalismu 90tých let u nás. Napiš pak, prosím, jestli pralinka měla nějakou dohru.

0 Citovat

Snažila som sa pre pobavenie tú recenziu nájsř na bookingu, ale booking mi ukazuje len 27 recenzií z 216 a tá vaša tam nie je :/

0 Citovat

recenzia tam ani nie je, iba hodnotenie smiley

0 Citovat

Jen sem obodoval (nezaujatě). Jsem rád že to pro někoho bylo "helpful". Jinak pro info noc stála 90€. Byl jsem domluvený na snídani v 7:00. Když jsem dorazil do jídelny kromě nepořádku tam čekal jeden stůl kde bylo špinavé nádobí, nedopité vody, prošlé jogurty a ovoce ve stádiu rozkladu. V hotelu kromě jednoho hosta sem byl s kolegou sám. Vrátil jsem se sbalit na pokoj s tím že snídani vynechám a budu po nich při odchodu požadovat vrácení příplatku. Když odcházím asi v 7:15 objevila se připravená snídaně u jednoho stolu. Na pohled už to vypadalo celkem slušně, ale všechno špinavý ochmataný, a jak sem psal už níže, měl sem před sebou náročný den a nemohl jsem riskovat po tom všem co sem viděl...

Jinak na booking.com vždy výborný přístup. Teď to předali na vyšší oddělení kvůli tomu jak se ten majitel vyjádřil. Mají na to 4 dny. Jsem zvědavý

0 Citovat

drzim ti palce

0 Citovat

Robert to vystihl lépe smiley

0 Citovat

no najprv som myslel z to si bol ty smiley len potom datum mi nesedel

0 Citovat

od 19.5. žádná reakce od booking.com

0 Citovat

Asi jsou už moc velcí a u poskytovatelů berou kohokoliv, hlavně že je provize.
Podívejte se kolik platí sákaznickému servisu v tak drahých městech jako Amsterdam nebo Lille https://workingatbooking.com/ a jak často se objevují stále tytéž pozice... z čehož lze asi docela dobře usuzovat jaká fluktuace tam asi bude (obecně ustálenou jednotkou fluktuace je 1 Jančurák smiley ).

0 Citovat

Požádal jsem Booking.com o znovu zaslání hodnocení po nastalých událostech....
Vyhověli mi smiley smiley smiley smiley



Pokud se to nevyřeší příští týden, sepíšu stížnost na ten evropský úřad pro ochranu spotřebitele...

0 Citovat

Z mého hodnocení se během chvíle stalo nejvíc "helpful" hodnocení daného hotelu....

0 Citovat

Tak to jsem zvedavy, jak to dopadne. To vyjadreni booking.com ohledne uctu me tedy docela prekvapilo.

0 Citovat

taky jsem kliknul helpful smiley

0 Citovat

ako sa to povie? Dobru reputaciu trva vybudovat velmi dlho, na zlu staci par minut

0 Citovat

Taky jsem samozřejmě kliknul na helpful smiley..frajerovi asi klesnou zisky smiley

0 Citovat

ještě bych dal hodnocení na tripadvisor, tam by mu taky mohlo pomoct smiley

0 Citovat

wtf: 27 "helpful" ..... smiley smiley smiley vy ste magoři

0 Citovat

Tak je to helpful? No je, přece smiley

0 Citovat

Taky shledávám užitečným smiley

0 Citovat

Teď mi přišla další zpráva od Booking.com. Jdu pomalu vyplňovat formulář na ECC-net smiley vychladnout to nenechám

___
Vážený pane XY,
děkujeme Vám, že využíváte služeb Booking.com.
Obracíme se na Vás v souvislosti s rezervací 198559320 – Hotel De Keizer, datum příjezdu: 2016-05-01, datum odjezdu: 2016-05-02.
Velmi se omlouváme za komplikace s Vaší rezervací. Kontaktovali jsme naši místní kancelář o pomoc s vyžádáním dokladu o zaplacení. Hotelier bohužel trvá na svém dřívějším stanovisku a nechce Vám doklad vystavit. Přijměte prosím ještě jednou naši omluvu, bohužel nejsme schopni ubytovatele donutit, ani fakturu vystavit z naší strany.
Pokud máte jakékoli další otázky, neváhejte nás kontaktovat.
S pozdravem
--
XY
Booking.com Customer Service Team
___

0