Dobrý den, chtěla bych požádat o radu, zda byl někdo v Jižní Americe....Potřebuji se rozhodnout jestli zvolit Kolumbii nebo Brazilii, původně jsem byla nekompromisní a chtěla Kolumbii s tím, že většinu času strávíme v Cartageně a ke konci ještě pojedeme na jeden ostrov...ale jak jsem viděla fotky Brazilie, taky má něco do sebe a hodně lidí mi říká, že je mnohem bezpečnější, což mi taky vyplynulo ale přišla mi zase hodně turistická - ale je možný, že se pletu : -) Co vás zaujalo více? Ráda bych se k něčemu přiklonila : -) Taky bych se chtěla zeptat, zda čekat na cenu letenek momentálně se ceny z Prahy pohybují okolo 19 tisíc, má cenu ještě čekat? Moc děkuji za názory! .

Kolumbie nebo Brazílie...

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Dobrý den,

chtěla bych požádat o radu, zda byl někdo v Jižní Americe....Potřebuji se rozhodnout jestli zvolit Kolumbii nebo Brazilii, původně jsem byla nekompromisní a chtěla Kolumbii s tím, že většinu času strávíme v Cartageně a ke konci ještě pojedeme na jeden ostrov...ale jak jsem viděla fotky Brazilie, taky má něco do sebe a hodně lidí mi říká, že je mnohem bezpečnější, což mi taky vyplynulo ale přišla mi zase hodně turistická - ale je možný, že se pletu : -) Co vás zaujalo více? Ráda bych se k něčemu přiklonila : -)

Taky bych se chtěla zeptat, zda čekat na cenu letenek momentálně se ceny z Prahy pohybují okolo 19 tisíc, má cenu ještě čekat?

Moc děkuji za názory!

0

To je dost obtížné vám poradit, když nepíšete co vás přivedlo k tomu zúžit výběr zrovna na Kolumbii a Brazílii ani proč jste "nekompromisně" trvala na Cartageně.
Pokud jako faktor zmiňujete bezpečnost, tak bych vám vaše dilema ulehčil a doporučil jet do Chile. Příroda úchvatná, a je to civilizovaná, bezpečná země.

0 Citovat

Vidím to stejně jako Petr, ale Chile bych nedoporučoval tomu, kdo pravděpodobně plánuje cestování za plážemi s vodou dostatečně teplou na koupání. Kolumbijské severní pobřeží je velmi turistické (především domácí turisti, ale záleží také, kdy to bude) a já se mu raději vyhnul mj. i z tohoto důvodu. V Brazílii se dají najít pláže poměrně dost turistické, ale o kousek dál i takové (stále velmi krásné), kde jsem stovky metrů okolo nikoho dalšího neviděl. I když to vyžaduje cestovat o dost dále od mezinárodního letiště než v Cartageně. Tamní slavná Playa Blanca se možná někomu líbí, ale na tripadvisoru jsou i příspěvky “Worst beach on my travels so far”...

0
2 reakce