Ahoj, při hledání na netu jsem narazil na Ibis Budget Krakow Bronowice, který má například na pátek 26.8 cenu 240 Kč za dvoulůžkový pokoj, což mi přijde jako dobrá cena a při konkurenci ČD, Leo, Regiojet je to využitelné k pěknému výletu. http://www.accorhotels.com/ .

Ubytování Krakow

Založil ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Ahoj, při hledání na netu jsem narazil na Ibis Budget Krakow Bronowice, který má například na pátek 26.8 cenu 240 Kč za dvoulůžkový pokoj, což mi přijde jako dobrá cena a při konkurenci ČD, Leo, Regiojet je to využitelné k pěknému výletu.

http://www.accorhotels.com/

0

Dobrá cena.. Škoda, že se za Ibis Budget nenačítají statusové noci do Le Clubu.
Jinak přímo sem jezdí bus z centra, číslo si teda teď nevzpomenu smiley bydlel jsem právě ve vedlejším Novotelu.

PS: do Krakova ještě jezdí LUX Express.

0 Citovat

mám na srpen buknuté totéž, ale v centru IB Stare Miasto, ale také ve Wroclavi, rovněž dvojlůžák za 9 Eur. Kupuji to již celkem pravidelně po 3 roky a několikrát jsem bydlel i také v Katowicích, další možna města (za stejný prachy) mám již dále. Jen Zakopané se mi zatím nepovedlo

0 Citovat

Ahoj,
chci jet do Polska a kdyby jsi mi poradil kde hledáš tyto ceny byl bych vděčný.
Děkuji
Pavel

0 Citovat

http://www.accorhotels.com/pl/polska/index.shtml

Par krát za rok maji akci snad za 9 euro 2 lužkovy pokoj, využil jsem pro Krakow během letních prazdnin. Ubytovaní pěkné a důstojne, s klimatizaci. Počitej, že po chodbách se pohybuje divoká mládež 16 -22 let, která slaví i večer, běhá atd. Ale dá se to přežit.

0 Citovat

Ahoj,
díky za tip...

0
5 reakcí