Může někdo doporučit levnou a dobrou cestovku pro dvoudenní výlet z Hanoje do Halong Bay s přenocováním na lodi? Prosím uvést cenu a název cestovky. Děkuji předem .

Vietnam Halong Bay

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Může někdo doporučit levnou a dobrou cestovku pro dvoudenní výlet z Hanoje do Halong Bay s přenocováním na lodi? Prosím uvést cenu a název cestovky.
Děkuji předem

0

Tusim ze kancelar se jmenovala SAPA tours (blizko katedraly St. Joseph's), ve vysledku mas jedno kam vlezes (cestovku myslim), protoze vsechny cestovky to maji nasmlouvane a ve finale cena je plus minus stejna. Jeli sme lodi prilozena na obrazku, jedna noc v zatoce. Po zkusenostech bych jel jen na vylet rano tam a vecer zpet protoze v zatoce v noci se nic nedeje.... Jedinou vyhodou je ze druhy den muzes jet na nejakej mistni vylet do jeskyne, na lodky apod.... Jinak na lodi meli vynikajici jidlo k prodeji pivo.... a celkove pohoda. PS: neber si room vedle motoru jinak se moc nevyspis...slouzi i jako generator!

0 Citovat

Zkontrolujte tuto společnost https://www.hotels-in-vietnam.co...along.html

0 Citovat

Doporučuji spíše na 3 dny. První noc spaní na lodi a druhá noc někde na ostrově. My jsme spali na Monkey Island, dostali jsme stylovou chýši, večer barbecue, přítelkyni se tam moc líbilo. Jak se jmenovala cestovka nevím (jedna z menších u jezera Hoan Kiem). Cena byla tuším 110USD za os. včetně jídla a všech poplatků. Pozor při placení, snažili se nás zmást, že cenu mysleli bez daně atd., nakonec samozřejmě vše ok a cena byla s daní :-) Prý to takto některé cestovky různě zkouší. My jsme na to narazili pouze jednou za měsíc. Petr

0
3 reakce