Dobry den, mohl by mi prosim nekdo poradit zastavky pri ceste z Prahy do Budapesti na letiste? jedeme autem brzo ano, odlet pozde v noci..nejaka dve tri mista co videt pri ceste..klidne i pres Rakousko:) dekuji Jirka .

Madarsko

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

11 reakcí

Dobry den,

mohl by mi prosim nekdo poradit zastavky pri ceste z Prahy do Budapesti na letiste? jedeme autem brzo ano, odlet pozde v noci..nejaka dve tri mista co videt pri ceste..klidne i pres Rakousko:)

dekuji
Jirka

0

sa mi paci ako na kazdom fore das v rovnakom case rovnaku otazku smiley za mna by som dal Znojmo, to sa mi velmi pacilo, ked to das cez Slovensko tak napr. taka Skalica na Zahori nie je zla, alebo Gabcikovo na hraniciach s Madarskom ako technicka pamiatka. Ak by si to sekol cez Rakusko, tak asi ist k Neusiedl See, ak cez Slovensko, tak mimo dialnice smerom na Trnavu je napr. hrad Smolenice, a odtial cez Nove Zamky do Sturova, kde na druhej strane je paradna Ostrihomska bazilika (a odtial kusok smerom na Budapest je Visegrad)

1 Citovat

zvysuju uspesnost dobre odpovedi..jen na dvou:))diky za tipy..ta Ostrihom vypada hodne dobre:)))u Neziderskeho jezera smer Bratislava - Sopron nevis o necem?:)

0 Citovat

shopping v Parndorfe smiley

0 Citovat

trochu mimo cilovou skupinu..ale diky za odpoved:)))

0 Citovat

este ma napadlo rimske taborisko Petronell-Carnuntum

0 Citovat

Lednice

0 Citovat

Györ má atmosféru, teda alespoň v noci smiley

0 Citovat

Zdravím, chystáme se do Maďarska - Eger a Šoproň na cyklotoulky. Prosím o typ, co vidět, co navštívit, co běžně není v průvodcích a těžko se googlí? A třeba kde se dobře najíst v těchto místech.

0 Citovat

Když někdo bude potřebovat tipy na cestování po severovýchodním a východním Maďarsku (Tokaj, Zemplín, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza), tak klidně napište. Žiji tady leta, tak cosi o tomhle kraji vím a rád poradím.

0 Citovat

Ahoj, 

byl někdo v nedávné době v Maďarsku ? Zajímá mě jaká jsou momentální omezení/celkově situace 

Přemýšlím nad rychlým víkendem vlakem na víno, lázně, památky :) 

Předem děkuji za info

0 Citovat

Povinné roušky v MHD a obchodech, ale místní na to dost prdí.. Žádné větší omezení jsem v Budapešti nezaznamenal, některé lázně fungují od 1. července bez přídavných služeb.. 

0
11 reakcí