Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli máte zkušenosti s rušením zájezdů s Invia.cz Včera jsem dostal tip na levnou dovolenou na Kanárské ostrovy, bylo to okolo 5 000 Kč na osobu, což se mi zdálo velice levné, ale bylo to až na duben, tak jsem si říkal, že to je nějaká akce. Zájezd jsem objednal a dneska ráno telefon, že zájezd se zruší že to byla chyba na webu a že mají přes 4 milióny zájezdů a že se to může stát a najednou mi začala nabízet jiné zájezdy na Kanárské ostrovy. Nejsem si jist, jestli to není jen vábnička na zákazníky, aby z nich dostali tel. číslo a mohli jim nabízet jiné dražší zájezdy, jelikož takových podívných levných zájezdů je tam několik a já už teď ani nevím co je last-minute, akce či fakeová cena. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Děkuji za odpovědi. .

Zkušenost s Invia.cz

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

2 reakce

Dobrý den,
rád bych se zeptal, jestli máte zkušenosti s rušením zájezdů s Invia.cz
Včera jsem dostal tip na levnou dovolenou na Kanárské ostrovy, bylo to okolo 5 000 Kč na osobu, což se mi zdálo velice levné, ale bylo to až na duben, tak jsem si říkal, že to je nějaká akce.
Zájezd jsem objednal a dneska ráno telefon, že zájezd se zruší že to byla chyba na webu a že mají přes 4 milióny zájezdů a že se to může stát a najednou mi začala nabízet jiné zájezdy na Kanárské ostrovy.
Nejsem si jist, jestli to není jen vábnička na zákazníky, aby z nich dostali tel. číslo a mohli jim nabízet jiné dražší zájezdy, jelikož takových podívných levných zájezdů je tam několik a já už teď ani nevím co je last-minute, akce či fakeová cena.

Nemáte někdo podobnou zkušenost?

Děkuji za odpovědi.

0

No podle mě je to vábnička na kliety, páč já zase rezervoval Dubaj na 7 dní se snídani 4* hotel za 9.000 Kč na osobu s odletem z Prahy a pak telefon, že to byla chyba a že za tu cenu je to nereálné, tak jsem jí řekl že za tu cenu to je reálné a že mi to jako chyba nepřipadá, těch chyb tam mají až moc, za tu cenu tam byli jen dva termíny na konec listopadu a začátek prosince.

0 Citovat

Jo přesně tak to bylo i u mě, ještě tedy poděkovali že jsem jim pomohl reportovat chybu.

0
2 reakce