Ahojte priatelia, v septembri pristaneme na mesiac v Jakarte na Jáve. Mestá nás moc neberú, skôr príroda. Čo by ste nám odporučili určite vidieť mimo "must see" Mt. Merapi, Mt. Bromo, Iljen a Chicken temple? Vedel by nám niekto odporučiť nejaké zašité miesto na šnorchlovanie? Niečo trochu menej turistické a viac lokálne. Že tam nebude coctail bar ani lehátko nám nevadí, skôr naopak.. Bol niekto na ostrove Karimun Java ? Chceme na mesiac požičať motorky a s hamakou & stanom budeme mobilní. Zatiaľ je v pláne len Jáva, no necháme si poradiť. Nechce sa niekto pochváliť cestopisom z tejto oblasti? Niečo som našiel, ale prečítam aj dvakrát tak neváhajte  .

Čo nevynechať na ostrove Jáva v Indonézií ?

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Ahojte priatelia,

v septembri pristaneme na mesiac v Jakarte na Jáve. Mestá nás moc neberú, skôr príroda. Čo by ste nám odporučili určite vidieť mimo "must see" Mt. Merapi, Mt. Bromo, Iljen a Chicken temple? Vedel by nám niekto odporučiť nejaké zašité miesto na šnorchlovanie? Niečo trochu menej turistické a viac lokálne. Že tam nebude coctail bar ani lehátko nám nevadí, skôr naopak.. Bol niekto na ostrove Karimun Java ?

Chceme na mesiac požičať motorky a s hamakou & stanom budeme mobilní. Zatiaľ je v pláne len Jáva, no necháme si poradiť. Nechce sa niekto pochváliť cestopisom z tejto oblasti? Niečo som našiel, ale prečítam aj dvakrát tak neváhajte smiley
Ďakujem vopred.

0
0 reakcí