ahoj, ve ctvrtek 6.10 letime na jamajku a ted koukam na toto http://zpravy.idnes.cz/hurikan-matthew- ... anicni_pku nejake komenty od zkusenych cestovatelu ?  .

jamaika a Hurikan Matthew

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

ahoj, ve ctvrtek 6.10 letime na jamajku

a ted koukam na toto

http://zpravy.idnes.cz/hurikan-matthew- ... anicni_pku

nejake komenty od zkusenych cestovatelu ? smiley

tragicke a bububu prosim vyechte dekuji predem

TH

0

Zažil jsem na Filipínách dva tajfuny. První byl klasifikace tropická bouře a měl střed cca 50 km od nás. Druhý měl klasifikace supertajfun, a ten prošel cca 200 km od nás.
Poprvé jen proste hodně foukal vítr a nic extrémního jsme nepozorovali. Je fakt, že jsem pak projiždeli přes místo kde pravděpodobně byl střed a tam byly polámaný dřevěný sloupy.
Podruhý na pár dní byli zavřený letiště, přístavy a museli jsme se vykašlat na potápění protože potom bylo moc kalný moře.

0 Citovat

Co chceš slyšet... Jako narovinu, zažil jsem v Mexiku v 2010 letmý dotyk hurikánu Alex a nic moc. I když jsme byli dost daleko od cesty hurikánu, tak počasí na nic, velké vlny, častý déšť, vítr atd. Pak jsem zažil i DR v roce 2007 2 měsíce po tropických bouřích Noeal a Olga, kde byly vidět následky typu, že chyběly kusy pobřeží, z čehož si dokážu představit, co to tam dokáže.
Sleduj předpovědi a buď připraven http://www.nhc.noaa.gov/refresh/graphic ... k#contents
A tedy z tohoto si troufám tvrdit, že to žádné azuro nebude http://www.ssd.noaa.gov/goes/east/carb/flash-vis.html

Přeji ať se vám to vyhne a nezkazí dovču.

0
2 reakce