Ahoj, zhruba před měsícem jsem koupil chybové letenky AMS-MEX-PTY se společnosti Aeromexico za krásných 6,5k / os. na 11 dní v únoru 2017. Vím, že je ještě brzo, ale už začínám vymýšlet prvotní plány a proto bych se Vás rád zeptal na pár dotazů spojenými s touhle cestou. 2) Máte někdo zkušenosti s pronájmem auta v Panamě? Většina recenzí, co jsem četl, tak nebyla vyloženě kladných... 3) Mátě nějáké zkušenosti s leteckou společností Aeromexico ? Určitě nás bude víc, co si koupili stejný tarif. (Ať už do Panamy, na Kubu, nebo do Mexika) . Na netu jsem se dočetl plno záporných recenzí na tuto společnost... Od přístupu k zákazníkům přes časté zpoždění (Asi se budu muset obrnit kvalitním pojištěním proti zpoždění letu.  .

Panama - dotazy

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Ahoj,

zhruba před měsícem jsem koupil chybové letenky AMS-MEX-PTY se společnosti Aeromexico za krásných 6,5k / os. na 11 dní v únoru 2017. Vím, že je ještě brzo, ale už začínám vymýšlet prvotní plány a proto bych se Vás rád zeptal na pár dotazů spojenými s touhle cestou. smiley

1) První a asi nejdůležitější - CO SI NENECHAT UJÍT V PANAMĚ? . Prozatím máme v plánu prozkoumat Panama City, panamský kanál, nějákou tu příroda, souostroví San Blas, ale žádný pevný plán nemáme.
Také jsem se díval na oblast Bocas Del Toro, ale nechce se nám dávat poměrně vysokou částku za letenku - jak je v Americe zvykem... Ještě připadá v úvahu noční autobus, který projíždí celou Panamou, ale 12 hodin tam + zpět by byl hardcore. smiley

2) Máte někdo zkušenosti s pronájmem auta v Panamě? Většina recenzí, co jsem četl, tak nebyla vyloženě kladných...

3) Mátě nějáké zkušenosti s leteckou společností Aeromexico ? Určitě nás bude víc, co si koupili stejný tarif. (Ať už do Panamy, na Kubu, nebo do Mexika) . Na netu jsem se dočetl plno záporných recenzí na tuto společnost... Od přístupu k zákazníkům přes časté zpoždění (Asi se budu muset obrnit kvalitním pojištěním proti zpoždění letu. smiley )

4) Trošku mimo Panamu. Jsme z Brna a jako variantu dostání se na Schiphol jsme zvolili let BRQ-EIN a poté hodinku a půl vlekem na AMS. Existuje nějáká levnější varianta, jak se dostat z Eindhovenu do Amsterdamu pod 1000,- za zpáteční jízdenku/os. ?


Díky za jakékoliv odpovědi a rady. smiley

0
0 reakcí