Ahojte,zas otravujem..Dajte nejake tipy na lacny,slusny,moze byt aj jednoduchy hotel,prip.hostel v Stockholme..klasicke dvojpostelove izby..nie spolocna kupelna..v dosahu metra..Viem,ze moje poziadavky su ako na Hilton,ale mozno mi niečo poradite  .

Tipy na ubytování ve Stockholmu

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Ahojte,zas otravujem..Dajte nejake tipy na lacny,slusny,moze byt aj jednoduchy hotel,prip.hostel v Stockholme..klasicke dvojpostelove izby..nie spolocna kupelna..v dosahu metra..Viem,ze moje poziadavky su ako na Hilton,ale mozno mi niečo poradite smiley

0

Před pár lety jsem ve Stockholmu přenocoval na lodi Birger Jarl (lze to najit jako M/S Birger Jarl - Hotel & Hostel). Malé kajuty s koupelnou nebo bez koupelny, ale čisté a útulné a hlavně přímo v centru za rozumnou cenu. Podobných ubytovacích možností je u Gamla Stan nebo Sodermalm více, stačí prohlédnout google mapu nebo zkusit nějaký vyhledávač ubytování.

0 Citovat

Presne tu lod jsem chtel doporucit 2 luzkova kaujuta ( palandy ) okno vlastni koupelna je na booking,com za 90 euro noc , je to 10 minut na Gamla Stan a v sobotu a v nedeli je v cene ubytovani i 3 hodinova plavba ( nedival jsem se jestli nahodou pak vikend neni drazsi )

0 Citovat

Dakujem velmi krasne...lustrujem kadeco,len vacsinou som nadabila na viaclozkove izby...Diiik:-)

0 Citovat

My jsme měli u Gamla Stanu loď Anedin Hostel. To bylo cenově taky dobré, koupelna vlastní.

0
4 reakce