Zdravím, chcel by som sa spýtať, či by mi niekto poradil ohľadom prechodu z Kirgizska do oblasti Xinjiang. Na našej stránke Čínskej ambasády píšu, že potrebujem nejaké špeciálne povolenie pre vstup do tejto oblasti. Tak sa chcem spýtať, či je to ozaj potrebné. A ešte na jednej stránke som čítal že na nejaký čínsky sviatok 1. októbra uzatvárajú hranice o zrovna tak nejako vtedy sa tam chystáme, dúfam že to nebude problém. Ďakujem za odpoveď. .

Prechod hraníc Kirgizsko-Čína

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

 Zdravím, chcel by som sa spýtať, či by mi niekto poradil ohľadom prechodu z Kirgizska do oblasti Xinjiang. Na našej stránke Čínskej ambasády píšu, že potrebujem nejaké špeciálne povolenie pre vstup do tejto oblasti. Tak sa chcem spýtať, či je to ozaj potrebné. A ešte na jednej stránke som čítal že na nejaký čínsky sviatok 1. októbra uzatvárajú hranice o zrovna tak nejako vtedy sa tam chystáme, dúfam že to nebude problém. Ďakujem za odpoveď.

0

no to si daj dobre pozor, v tejto casti sveta nie je problem zatvorit hranicu aj na tyzden. asi najlepsie checknut caravanistan
http://caravanistan.com/border-crossings/china/
hlavne ked budes ziadat o cinske viza, nespominaj ze chces vstupit cez Xinjiang
tiez som nad tymto tripom uvazoval, ale toto je len pre tych, ktori maju asi dostatok casu a su flexibilni, co ja v tuto dobu nie som:) btw..za cca 120 dolarov one way lieta Bishkek-Urumqi Air Manas, takze aj tak sa da.

0
1 reakce