Přeji všem cestovatelům a dovolenkářům krásné jarní dny, které nám již naznačují, že se blíží čas letních dovolených. Ráda se podělím o naše zkušenosti s ubytováním. My jako téměř každý rok jedeme autem do Bulharska - destinace Primorsko. Dříve  jsme bydleli v penzionu na Slavianské ulici naproti škole, ale bylo to u školního hřiště, kde po ránu rajtovali dětičky na hřišti za hlasitého fandění ..., takže to nás donutilo hledat jinde, jelikož dovolená je také o nočním životě a tudíž ranním spinkání :-) . Dále jsme bydleli několik let nad restaurací Delfín, ale to zase je rušná křižovatka, kde se šíleně tříští zvuky a nespí se tam z tohoto důvodu moc dobře. Jinak ubytování tam bylo také pěkné a navíc krmě a pití na dosah ruky :-). Další apartmán je luxusní, ale hodí se pro větší rodinu nebo partu přátel: http://jizni-zaliv-apartament-diana2.webnode.cz/. Je velice luxusně zařízen, má výhled na moře u jižní pláže a majitelka je také velice vstřícná a příjemná.  Letos budeme bydlet již po 3 v tomto penzionu: http://dum-gosevi.webnode.cz/. Strašně moc se tam těšíme. Nyní si myslíme, že jsme našli to, co jsme hledali. Hlavní důvod naší spokojenosti je super rodina, která penzion pronajímá, super místo, klid a přitom hnedle v centru a blízko naší oblíbené severní pláže. Dovolená se blíží, tak všem klidnou dovolenou a zasloužený odpočinek. .

Ubytování v soukromí v Bulharsku - Primorsku

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

8 reakcí

 Přeji všem cestovatelům a dovolenkářům krásné jarní dny, které nám již naznačují, že se blíží čas letních dovolených. Ráda se podělím o naše zkušenosti s ubytováním. My jako téměř každý rok jedeme autem do Bulharska - destinace Primorsko. Dříve  jsme bydleli v penzionu na Slavianské ulici naproti škole, ale bylo to u školního hřiště, kde po ránu rajtovali dětičky na hřišti za hlasitého fandění ..., takže to nás donutilo hledat jinde, jelikož dovolená je také o nočním životě a tudíž ranním spinkání :-) . Dále jsme bydleli několik let nad restaurací Delfín, ale to zase je rušná křižovatka, kde se šíleně tříští zvuky a nespí se tam z tohoto důvodu moc dobře. Jinak ubytování tam bylo také pěkné a navíc krmě a pití na dosah ruky :-). Další apartmán je luxusní, ale hodí se pro větší rodinu nebo partu přátel: http://jizni-zaliv-apartament-diana2.webnode.cz/. Je velice luxusně zařízen, má výhled na moře u jižní pláže a majitelka je také velice vstřícná a příjemná.  Letos budeme bydlet již po 3 v tomto penzionu: http://dum-gosevi.webnode.cz/. Strašně moc se tam těšíme. Nyní si myslíme, že jsme našli to, co jsme hledali. Hlavní důvod naší spokojenosti je super rodina, která penzion pronajímá, super místo, klid a přitom hnedle v centru a blízko naší oblíbené severní pláže. Dovolená se blíží, tak všem klidnou dovolenou a zasloužený odpočinek.


0

Mocinky děkujeme za tip, hned to přeposílám sestře. Její manža zrovínka mocinky nějaký podobný ubytko hledá!

0 Citovat

Ahojky, mocinky mě to pobavilo:-))) Ještě chybí mimísek.

0 Citovat

Není to trochu podezřelá recenze? Na obou penzionech je stejná kontaktní osoba nějaká paní Miroslava Máchová. Vypadá to na nějaký cestovní mafiánský monopol v Primorsku!
Shoda jsem s vaší přezdívkou bude asi jen náhodná :)

0 Citovat

Primorsko je jen pro otrlé, tisíce obchodů a večerek, milióny cetek, na každém rohu diskotéka, z každého druhého hotelu slyšíte hrát české nesmrtelné šlágry. Na druhou stranu se tam domluvíte česky i s Bulharama :-D

0 Citovat

No myslet si můžete asi co chcete, ale nejspíš je to tak, že po první návštěvě jednoho ubytování, kdy nás bylo mimořádně více jsme se zeptali na něco menšího...
Jinak samozřejmě máme zkušenost i s jinými ubytováními v Primorsku, ale nebudu psát o těch, které za to nestojí. Například Obz co stojí za návštěvu, kde se také pěkně bydlí, ale pro nás není přijatelná pláž - http://penzionbulharsko.cz/
a v Carevu: http://snezanka.webnode.cz/ , ale po návštěvě Primorska nás vzalo za srdíčko. Jsou krásná místa jako Sozopol, Nesebar, ale ty jsou pro nás spíše jako krásný výlet.
Každý ať si vybere dovolenou kde chce a kde se mu líbí. To jestli dostanu třeba 10 kontaktů mě je osobně jedno, záleží mi jen na místě samém. Ale i tak děkuji za Váš názor.

0 Citovat

Pro pana Horáka: otrlí opravdu nejsme, na diskotéky nechodíme, cetky nenakupujeme, ale máme svá oblíbená místa, kde hraje bulharská hudba, tančí se bulharské tance, těšíme se na všechny, kteří se rok co rok s námi povalují na pláži a samozřejmě nejvíce na moře a přátele, kterých již v Primorsku pár máme. No a česky neumí ani jeden z nich, jen je krásné, že Vás to donutí se naučit bulharsky a naoplátku my je česky.

0 Citovat

Je to normální reklama, smazat!

0 Citovat

No je dobré napsat o tom, kde se komu líbí, to je jen dobrá reklama všem, co se o svá ubytování starají a tím zároveň i o turisty. Stejně tak bych mohla napsat o restauracích, které navštěvujeme, ale asi by někteří asi špatně snášeli. Já si naopak ráda přečtu příspěvky, které mi mohou ledasco nastínit. Ale to je věc názoru.

0
8 reakcí