Ahoj,na začátku července se chystáme na dovolenou. Rozpočet by měl být max 10tisíc na osobou. V úvahu přichází válecí  allin. dovolená u moře přes CK,  nebo cestovatelská na vlastní pěst.  Zatím jsme bez CK ještě nikde nebyli, zajímalo by mě tedy, jak moc váhat s nákupem letenek, pokud se nějaká zajímavá akce objeví  ( zda se v tomto období objevuje hodně zajímavých nabídek) a  nebo zda se vyplatí kupovat last minute ( opravdu jen pár dní předem) přes CK .  Zdá se mi že označení all.in. mají snad všechny zájezdy a sleva nikde :DDěkuji.  .

Dovolená 2-9července

Založila ve fóru Zájezdy s CK

6 reakcí

 Ahoj,

na začátku července se chystáme na dovolenou. Rozpočet by měl být max 10tisíc na osobou. V úvahu přichází válecí  allin. dovolená u moře přes CK,  nebo cestovatelská na vlastní pěst.  Zatím jsme bez CK ještě nikde nebyli, zajímalo by mě tedy, jak moc váhat s nákupem letenek, pokud se nějaká zajímavá akce objeví  ( zda se v tomto období objevuje hodně zajímavých nabídek) a  nebo zda se vyplatí kupovat last minute ( opravdu jen pár dní předem) přes CK .  Zdá se mi že označení all.in. mají snad všechny zájezdy a sleva nikde :D


Děkuji. 
0

Kam Vás to láká?

10k za AI je dle mě dost dobrá cena, otázkou je ovšem vždy, kde se daná lokalita nachází.

Samostatně se na pobyt srovnatelný s AI za 10k při profláklých lokalitách asi moc nedostanete, docela by mě zajímalo, co za 10 v AI jste našla.

0 Citovat

Třeba tady https://www.cestujlevne.com/akcn...-inclusive , jen právě nevím, jestli se takové akce budou objevovat i za měsíc. Nebo když si třeba na Invii zadám odlet za dva dny, tak jsou tam také zájezdy kolem 10tisíc. Bohužel však nemám představu, jestli se to dá očekávat i v červenci.

Představu máme takovou, že nechceme Bulharsko a Chorvatsko, láká nás třeba Řecko, ale nevím, jestli se vejdeme do ceny. Nákladnější dovolenou plánujeme na podzim/zimu, takže teď chceme prostě jen "někam k moři" .

0 Citovat

Charlotte Charlottová napsal(a):

Bohužel však nemám představu, jestli se to dá očekávat i v červenci.

Je květen. Stejné ceny LM v červenci bych nečekala.

0 Citovat

hledala jsem něco pro známé, kteří by chtěli něco přes červencové svátky - tj. podobný termín. Všechno je o dost dražší.

my v tento termín jezdíme do Slovinska po vlastní ose, pár dní v Rakousku v horách, pár dní ve Slovinsku v horách, pár dní ve Slovinsku u moře a přes maďarské termály zpět. Předpokládaný rozpočet máme 10 tis na osobu. Většinou to tak držíme.

1 Citovat

Když jsem vloni na začátku prázdnin coural brněnskými ulicemi a koukal na výkladní skříně cestovek, tak AI nabídek do 10k na 7-10 dní bylo vcelku dost... převážně Řecko a Turecko.

1 Citovat

Jeste pred dvema dny tam byla dobra cena z Prahy do Bergama a navazne pak let na Korfu zpatky pak opet Bergamo s tim , ze se tam musi 1 noc prespat tyden vychazi pri tech cenach letenek co jsem tam videl cca 7500 Kc /os ( let Praha- Milan Bergamo - Korfu a zpet 6 noci na Korfu apartman pro dva 1 noc v Brgamu 2 luzak )

Aha ted si vsiml ze to ma byt All inclusive , no tak to asi jedine super last minute od nejake cestovky . podle meho neco stejne bude ale taky kdovi co

Navic se zeptam proc treba v Recku All ? vzdyt tam je nespocet taveren a moznosti vyberu iidla kde me napadne

0
6 reakcí