Dobrý den,objednával někdo z vás ubytování přes destinia.com? Dle mých požadavků jsem zde našel příznivější ceny než booking, ale objednávku zatím nedorazil do konce. Jedná se tedy v podstatě o obdobu bookingu a není důvod se obávat?Díky Petr .

Destinia.com

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

11 reakcí

Dobrý den,

objednával někdo z vás ubytování přes destinia.com? Dle mých požadavků jsem zde našel příznivější ceny než booking, ale objednávku zatím nedorazil do konce. Jedná se tedy v podstatě o obdobu bookingu a není důvod se obávat?

Díky Petr

0

Osobně s nimi zkoušenost nemám, ale dle hodnocení na Trustpilot bych do toho nešel, viz

https://www.trustpilot.com/revie...stinia.com

0 Citovat

Pres Destiniu jsem mel ubytovani asi 3x za posleni 2 roky. Obcas maji slusne ceny, nebo i levnejsi tarify nez ostatni prodejci. Nikdy s rezervaci nebyl problem, takze bych se toho nebal.

0 Citovat

Vůbec bych se toho nebála,kupovali jsme přes Destinia cca 10x, nikdy žádný problém. Cena u nich výrazně nižší než na jiných portálech.

0 Citovat

Nemáte někdo aktuálnější zkušenost s Destinia.com? Podle recenzí mi připadá trochu pochybná, ale hotel, který hledám, má u nich takovou cenu, že přemýšlím, jestli to nezkusit...

0 Citovat

Zkusenost dobra, penize za zrusene zaplacene ubytko vratili obratem.

0 Citovat

Díky za odpověď, můžu se ještě zeptat, jestli to ubytko bylo zrušeno z jejich strany, nebo vaší? Z toho mám právě trochu obavu - aby mi ho nezrušili třeba týden před příjezdem a pak bych těžko hledala náhradu. 

0 Citovat

Z me strany, letecka spol. nam zrusila let. Cca 1 mesic predem.

0 Citovat

Taky mám  s Destinia jen dobré zkušenosti.

0 Citovat

Uplne super. Nakupujem casto cez nich.

Super ceny. 

0 Citovat

Několikrát jsem je využil, když měli ceny proti jiným super (záloha 5%, storno zdarma). Při stornu z mé strany peníze zpět za pár dní. 

0 Citovat


Našel jsem zajímavý porovnávač cen ubytování https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL Tento systém srovnává ceny na stovkách rezervačních systémů jako je booking, agoda atd.

0
11 reakcí