Dobry den,koukam se po dovolene a uvazuji na vlastni pest. Pokud by to slo, tak bych rad hotel s polopenzi abychom se nemuseli starat o jidlo. Zkousel jsem booking, ale tam je mozne filtrovat jen dle snidane. Existuje i nejaky vyhledavac s cenou vcetne polopenze formou bufetu/ bez polopenze?Rad si vybiram s vice druhu pokrmu (respektive zkousim vsechny :D), tak bych nejlepe nejaky bufet... Cilova destinace zatim neznama, rad bych sehnal thajsko letenky (tak okolo 9K za zpatecni, ale tam bych asi polopenzi nechtel, ma tam byt udajne levno), ale nevim zda se podari. Spise to vypada na CK (napr znovu recko) nebo na vlastni pest nekde v blizsi vzdalenostiDiky .

Vyhledavani s polopenzi

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

3 reakce

Dobry den,

koukam se po dovolene a uvazuji na vlastni pest. Pokud by to slo, tak bych rad hotel s polopenzi abychom se nemuseli starat o jidlo. Zkousel jsem booking, ale tam je mozne filtrovat jen dle snidane. Existuje i nejaky vyhledavac s cenou vcetne polopenze formou bufetu/ bez polopenze?

Rad si vybiram s vice druhu pokrmu (respektive zkousim vsechny :D), tak bych nejlepe nejaky bufet... Cilova destinace zatim neznama, rad bych sehnal thajsko letenky (tak okolo 9K za zpatecni, ale tam bych asi polopenzi nechtel, ma tam byt udajne levno), ale nevim zda se podari. Spise to vypada na CK (napr znovu recko) nebo na vlastni pest nekde v blizsi vzdalenosti

Diky

0

Na Bookingu lze filtrovat i podle polopenze/plné penze/AI, pokud v dané destinaci je hotel, který tyto možnosti stravování nabízí ;)

0 Citovat

http://hotel.weg.de/

0 Citovat

Alpharooms.com

0
3 reakce