Ahoj, na začátku července letíme do Itálie na pár dní k Lago di Garda. Celkově tam strávíme 3 dny, z toho jeden den budeme v Gardalandu a zbylé dva se chceme válet u jezera.Máte někdo nějaké tipy na hezké pláže? Bydlet budeme cca na půl cesty mezi Gardou a Sirmione. Auto mít nebudeme takže buď pěšo nebo busem, případně možná na kole. Ptát se na spolehlivost autobusové dopravy a jízdních řádů asi nemusím.A také, jestli máte někdo zážitky z Gardalandu, tak budu rád když se podělíte :) přemýšlím jak vyřešit peníze/peněženku a telefon, nerad bych to na nějaké atrakci potratil nebo v případě telefonu jej u těch vodních atrakcí utopil.Díky ;) .

Peschiera del Garda

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Ahoj, na začátku července letíme do Itálie na pár dní k Lago di Garda. Celkově tam strávíme 3 dny, z toho jeden den budeme v Gardalandu a zbylé dva se chceme válet u jezera.

Máte někdo nějaké tipy na hezké pláže? Bydlet budeme cca na půl cesty mezi Gardou a Sirmione. Auto mít nebudeme takže buď pěšo nebo busem, případně možná na kole. Ptát se na spolehlivost autobusové dopravy a jízdních řádů asi nemusím.

A také, jestli máte někdo zážitky z Gardalandu, tak budu rád když se podělíte :) přemýšlím jak vyřešit peníze/peněženku a telefon, nerad bych to na nějaké atrakci potratil nebo v případě telefonu jej u těch vodních atrakcí utopil.

Díky ;)

0

Kde budete? Mezi Sirmione a Gardou myslíš jezero nebo městečko Garda? Co je to to hezká pláž? Chceš se dívat na hezkou pláž nebo hezky vykoupat? Pokud budete v Peschiera, tak pokud se pamatuji, hezká pláž je pod Sirmione http://www.lidodellebionde.it/, moc hezké pláže jsou u kampu těsně pod Lazise. Ale koupání je tam všude podobné, nemá cenu nikam extra zajíždět. Pro mě nejhezčí jsou "divoké" pláže okolo Malcesine, ale úplně nejlepší koupání na Gardě je stejně v Rivě a ještě možná lepší nahoře v Ledro:-)

0 Citovat

Koukni na můj trip report. Gardaland určitě v pracovní den, víkend je konec světa. http://www.literak.cz/2016/06/be...d-s-detmi/

0 Citovat

Tak já doporučím se projít na konec Sirmione, je to sice dlouhá cesta a s kolem nás tam nepustili, ale na konci je Jamaica Beach a to je moje nej pláž na Gardě. Ale asi to nebude pro všechny, protože jít padesát metrů po obrovských a kluzkých kamenech je fakt zážitek :-)

0 Citovat

Cali: myslel jsem městečko Garda :) Hezkou pláží jsem myslel udržovanou pláž kde neležíš v bordelu a dá se tam nějak pohodlně cachtat. Nejblíž to budeme mít k Punta Gró, Lazise je bohužel dost daleko :/

Leoš: díky, kouknu :) budeme tam v pondělí, tak snad by to mohlo být v pohodě

Nelidd: jojo o Jamaica beach jsem četl :) tam se možná vydáme pokud bude čas a pojede třeba bus. Díky.

PS: ještě jeden dotaz, nemáte někdo zkušenost jak je tam teplá voda takhle na jihu na začátku července? :) informace na netu se dost různí

0
4 reakce