Ahoj, prosim o radu kam letět bo jet aby to pro nás bylo zajímave a za rozumnou cenu. Levné letenky takhle na rychlo už asi nikde neseženem že ? Přemyšlel jsem na začatku Slovinsko hory moře vodopady přiroda města, pak mě napadla černá hora nebo Bosna a Herzegovina. Poradíte nekdo kam? Klidně někam i poletime. Diky moc  .

Kamkoliv začátkem července na 7 -8 dní

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

15 reakcí

Ahoj, prosim o radu kam letět bo jet aby to pro nás bylo zajímave a za rozumnou cenu. Levné letenky takhle na rychlo už asi nikde neseženem že ? Přemyšlel jsem na začatku Slovinsko hory moře vodopady přiroda města, pak mě napadla černá hora nebo Bosna a Herzegovina. Poradíte nekdo kam? Klidně někam i poletime. Diky moc

0

Zajímavé by mohly být třeba pochody v KLDR....

Každý má preference jiné a jestli nevíš co chceš tak ti tu asi moc nepomůžeme.

0 Citovat

Podivejte se na invia anebo podobne portaly a kupte si last minute kde budete mit vsechno v jednom. Pripadne vemte auto a jedte na jih a zastaujte Bratislava, Budapest, Ljublajna, Sarajevo, Mostar, Zabreh, Split a na blind si najdete ubytovani pod makarskou - Tucepi je pekne.

Jinak abych pravdu rekl tento typ dotazu celkem nechapu, nevim kam, nevim kdy, nevim za kolik, nevim odkud - prosim naplantujte to za mne. Diky.

0 Citovat

@tomas, ked si dal tu namahu zaregistrovat a polozit takuto otazku... si aj pozeral niekam tie letenky, ci to len si myslis ze uz nie su?

neviem odkial si, ale predpokladajme ze nie si lenivy prist do Bratislavy a do Budapesti a odtial mas cely Balkan za 50-60 euro aj na zaciatok cervenca (Nis, Kluz, Sarajevo, Tuzla) Priamo k moru to uz je drahsie, ale vsak autobusy odtial chodia.

Do Slovinska je letiet zbytocne, drahe letenky, to uz nejaky flixbus. Do Ciernej hory ti ide aj vlak cez Budapest.

tazko poradit, musis byt specificky.

0 Citovat

za 54e na Kypr z Lipska, za 79e z Vídně na Zakynthos, za 78e z Mnichova na Fuerteventuru und viele andere...

0 Citovat

Díky no my to planujem jet autem :) to slovinsko popřípadě bosnu a herzegovinu nebo černou horu a dál samozřejmě by jsme letěli jen jestli prave ted neví někdo o nějake super akci na letenky kamkoliv teplo zima atd. od 1 července mam dovolenou. Něco romatického, hory moře atd :) ale né last minute kde budem ležet na plaží jak 2 pecky

0 Citovat

jaj tak to ine :D tak to fakt dajte tour de Balkan...cesta cez Bosnu je celkom fajn, zastavky v Sarajeve, Mostare, Kravice.. potom po pobrezi do Dubrovniku a odtial to uz je kusok do Ciernej Hory. Naspat to uz cez Srbsko a Madarsko, dialnice su tam fajn.

0 Citovat

@tomasbalbinder

Pises .. kde budeme lezet na plazi jako 2 pecky -) ..z toho predpokladam, ze jedete jen dva a to se autem v zadnem pripade oproti letenkam nevyplati . pokud chces hory- more tak lette do Bergama , nebo do Trevisa , z Trevisa mas blizko do Dolomitu i na Lago di Garda , i k mori do Benatek . pripadne se podivej na letenky z Nemecka do Terstu ,kdyz chces Slovinsko , Bergamo je velka baze Ryanairu a je tam velky vyber letu dal , nebo muzes i do oblasti jezer na Lago di Como apod , zena ted letela z Bergama do Ostravy za 350 Kc to autem nemas sanci ,,,

Jinak pak chartery z Nemecka Condor , Tuifly atd , Pokud zvazujes Cernou Horu tak se zkus podivat odkud leti neco levneho do Podgorice ,

0 Citovat

No, ja chci něco kde je to fakt pekné a nechci sedet celý týden v autě zase. Neví zda říroda ve Slovinsku, Cerne hoře nebo Bosně je hezčí. Nebo je ted nějaka specialní akce na nějake letenky ? něco speciálniho?

0 Citovat

tak chod do Slovinska, to mas autom za par hodin, mas tam aj paradne hory a vlastne aj pekne male pobrezie. A chorvatska IStria je hned za rohom, keby sa chcelo kupat vo vacsom style :) Letenky lacne iba z Budapesti do Bosny/Ciernej Hory, takze kym prides do Budapesti, tak si uz na Bledskom jazere v Slovinsku :)

0 Citovat

Autem bych volil asi jen Slovinsko, dále je to už časově náročnější a lepší to zkombinovat s jinou dopravou. Slovinsko je nádherná země, jen pozor na nestálé počasí v červenci zejména na horách, běžné bývají každodenní bouřky, které trvají klidně celé odpoledne, počasí se začíná uklidňovat přibližně v půlce srpna.

0 Citovat

No takže mam jet Slovinsko hory vodopady a pak pobřeží Slovinska a pak koupačka nekde v Chorvatsku ? Minule jsem byl na 3dny autem Istrie + pobřeží Slovinska a byla to paradá, chci něco romatickeho.

0 Citovat

Nebo někam letenky prostě nejake vyhodne do zajimave krajiny

0 Citovat

@tomas - co vlastne chces ;) ja odporucam cely Balkan...sice mozno k moru sa nedostanes, ale kludne by som ti odporucil na tyzden Macedonsko. tam mas aj hory, pekne miesta historicke a aj kupacku v cistych jazerach. Letecky z Bratislavy.

0 Citovat

No asi se rozhoduju mezi slovinskem a černou horou, jsem fotograf tak hledam zajímava místa .

0 Citovat

Zkus se mrknou jeste na chartery bud na L tour z Nemecka , ma tam pekne stranky ruznych charteru s odletem do 72 hodin , nebo pak Rainborow z Polska , taky se tam najde obcas zajimava cena

Na tom L tour je prehledne i volba odletu do 24 hodin nebo 48 , jsou tam i ucelene informace co vse je v cene vcetne doby odletu i priletu , tak si predstavuju , ze by mela vypadat webova nabidka

0
15 reakcí