Zdravím, 21.8. Ráno přiletíme do Marseille a 1.9 odlétáme z Toulouse. Poradíte jak s tím naložit? V podstatě nemáme žádný plán, nic :) Půjčit na celou dobu auto nebo cestovat vlakem?Rezervovat ubytování předem? Co navštívit?Dejte nějaké tipy :-) Díky! .

Cesta Marseille - Toulouse

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Zdravím, 21.8. Ráno přiletíme do Marseille a 1.9 odlétáme z Toulouse.

Poradíte jak s tím naložit? V podstatě nemáme žádný plán, nic :)

Půjčit na celou dobu auto nebo cestovat vlakem?

Rezervovat ubytování předem? Co navštívit?

Dejte nějaké tipy :-) Díky!

0

Tak s autem se toho dá rozhodně stihnout více, i když času máš dost... Marseille neznám, jak dlouho má smysl se zdržet, ale asi bych vypadnul pryč, pak rozhodně Arles a Camargue - Saintes Maries de la Mer, Aigues Mortes atd. Pak jet vnitrozemím, kde je i pěkná příroda, třeba Saint Guilhem, Pont du Diables, kaňon Herault. K moři bych jel někde kolem Sete nebo Agde (tam u Cap de Agde je největší nudistická pláž v Evropě, několik km komplex, mazec...)

No a pak třeba Bezieres, Narbonne, katarské zříceniny, Carcassone, Airbus factory v Toulouse...

A hlavně Languedoc, spousta skvělých vinařství a výborných vín.

Pokud by jsi chtěl doporučit nějaká vinařství, případně restaurace, mohu z vlastní zkušenosti.

Přenocování bych bookoval předem, pokud nejdete nějak nadivoko a nehodláte spát v pangejtu. Kapacita je dostatečná v různých cenových relacích.

0 Citovat

Díky a prosím o ty vinařství a restaurace. Co se týče ubytování předem, váhal jsem, protože nevím, jak dlouho se budeme kde chtít zdržet, ale ok, začnu to plánovat.

0
2 reakce