Zdravím cestovatelé, neboť tento malebný ostrov tu moc není propírán, ale informace mám, tak se i tak chci zeptat na pár info.Letíme 12.10 - 15.10 z Leedsu. O počasí si moc iluze nedělám a o moři taky, toto beru jako svojí dovolenou po 13 měsicích teprve, lehce krátkou, takže taková poznávačka spíš. Budeme bydlet v městečku Sant Antoni de Portmany, co jsem pohledal a něco mi napsal hostitel na airbnb, tak jsou zde pěkné pláže. Co našel strejda google, tak docházková vzdálenost je okolo 1 - 2h na ty nejzajimavější pláže či busem se dá dojet.Neví někdo kolik případně stojí přibližně bus na jednotlivou cestu a kolik bude asi tak stát bus z hlavního města sem do Sant Antoni de Portmany ? Pak ještě se chci optat, dají se někde tam půjčit kola, tak na den ? ( Rád bych auto, ale mam debitní kartu(názory na fóře jsem četl hodně pozorně o tom) a půjčovny jsou stejně jen v hlavním městě ). Kdyby šel i skútr pro dva, tak by to bylo taky super.Kdyby někdo měl nějaký tip co navštívit apod, tak budu rád, ale máme na to čisté dva dny a 15.10 chceme pobýt půl dne někde a pak si prohlédnout hlavní město a snad nočním letem odletíme ( prý na 15.10 je stávka :D :D )  .

Ibiza

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Zdravím cestovatelé, neboť tento malebný ostrov tu moc není propírán, ale informace mám, tak se i tak chci zeptat na pár info.

Letíme 12.10 - 15.10 z Leedsu. O počasí si moc iluze nedělám a o moři taky, toto beru jako svojí dovolenou po 13 měsicích teprve, lehce krátkou, takže taková poznávačka spíš. Budeme bydlet v městečku Sant Antoni de Portmany, co jsem pohledal a něco mi napsal hostitel na airbnb, tak jsou zde pěkné pláže. Co našel strejda google, tak docházková vzdálenost je okolo 1 - 2h na ty nejzajimavější pláže či busem se dá dojet.

Neví někdo kolik případně stojí přibližně bus na jednotlivou cestu a kolik bude asi tak stát bus z hlavního města sem do Sant Antoni de Portmany ?

Pak ještě se chci optat, dají se někde tam půjčit kola, tak na den ? ( Rád bych auto, ale mam debitní kartu(názory na fóře jsem četl hodně pozorně o tom) a půjčovny jsou stejně jen v hlavním městě ). Kdyby šel i skútr pro dva, tak by to bylo taky super.

Kdyby někdo měl nějaký tip co navštívit apod, tak budu rád, ale máme na to čisté dva dny a 15.10 chceme pobýt půl dne někde a pak si prohlédnout hlavní město a snad nočním letem odletíme ( prý na 15.10 je stávka :D :D )

0
0 reakcí